BOOKS AND MORE
BOOKS AND MORE

AmaTron3 - Egy mindenkiért

Áttekintés

AmaTron 3

Az AMATRON 3 az AMAZONE új fedélzeti számítógépe, mellyel minden olyan AMAZONE munkagépet, mely nem rendelkezik ISOBUS-kapcsolattal, mind valamennyi típusú ISOBUS munkagépet tud vezérelni és kezelni. Egyesíti a bevált AMATRON+ tulajdonságokat és funkciókat, egy áttekinthető egységben új színvilággal. Mindamellett az ár-érték arány is meggyőző! Az AMATRON 3 így ideális terminál mindenkinek, akik a meglevő AMAZONE gépparkjukat új ISOBUS munkagépekkel szeretnék kiegészíteni.

Az AMATRON 3 az áttekinthető, egyszerű és logikus használatával valamint a megvilágított gombjaival különösen felhasználóbarát. A rendszer felügyelete érdekében egy kontrasztgazdag és kevésbé tükröződő kijelzőt építettünk be. A rendkívül kompakt formájának köszönhetően csekély a helyigénye a vezetőfülkében.

A GPS-Switch, GPS-Track és GPS-Maps funkciókat már előre feltelepítettük, így további szoftverre nincs szükség. Ezeket az alkalmazásokat Ön most 50 óráig ingyenes próbálhatja ki. Csak ezt követően kell Önnek döntenie arról, hogy kéri-e az alkalmazás élesítését.