BOOKS AND MORE
BOOKS AND MORE

DLG-imázsbarométer 2016: Ismét a legjobb jegyek az Amazone részére

Click for kibővített megtekintéséhez 

A DLG-imázsbarométer 2016-os felmérésén az Amazonen-Werke ismét kitűnően szerepelt. 50 ponttal a vállalat a Németországban képviselettel rendelkező mezőgazdasági gépgyártók között a 4. helyet érte el. Ezzel az Amazone ismét a legjobban között található az eszközgyártók között. Az első 3 helyen a Fendt (60 ponttal) valamint a Claas és a John Deere található 57 ill. 53 ponttal.

Az Amazone csapat büszke arra, hogy Németországban a függesztett eszközgyártók között újra az első helyet érte el. A cél természetesen továbbra is az, hogy minden olyan követelményt teljesítsünk, melyek segítségével a jövőben még jobbá váljunk. Ez azt jelenti, hogy a technika, a minőség, a felhasználóbarát eszközök és a szerviz, kiszolgálás területeken innovative kell továbbhaladnunk ahhoz, hogy vezető pozícióban, a vevőink és követeléseik közelében maradjunk.

A már 20 éve rendszeresen közzétett imázsbarométerrel a Német Mezőgazdasági Társaság (DLG) azt vizsgálja, milyen imázzsal és ismertségi fokkal rendelkeznek a Németországban található mezőgazdasági cégek. Ennek alapját a gazdákkal történt telefonbeszélgetések adják, melyeket 2016 szeptemberében hajtottak végre.
A kérdésekből kiértékelt márkaindex négy részterületet ölel fel úgymint márkaismeret, márkalojalitás, márkamegjelenés és márkaimázs, melyeket a vállalatok összértékelésénél egyenlő mértékben vesznek figyelembe.