BOOKS AND MORE
BOOKS AND MORE

Új AD-P Special Amadrill+ fedélzeti számítógéppel

Letöltés média csomag

Click for kibővített megtekintéséhez 

Az Amazone kizárólag az AD-P Special 750 és 1250 típusú pneumatikus vetőgépei részére kínálja az Amadrill+ új terminált az elektromos adagoló-hajtás kezeléséhez. A munka során az Amadrill+ valamennyi fontos funkciót ellenőriz, hektár-mennyiség számlálóként is működik és lehetővé teszi a vezető számára, hogy a vetőgép további funkcióit kényelmesen, közvetlenül a vezetőfülkéből kezelje – mint például a művelőút-kapcsolást és a kelés előtti nyomjelzőt. Ezenkívül haladás közben a vetési mennyiséget tetszőleges lépésekben lehet állítani valamint művelőutat is lehet szabályozni.

Fontos, hogy a leforgatási próbák automatizáltak. Elsősorban a bérvállalkozók számára lehet fontos, hogy a rendszert különböző művelőút-ritmusokra lehet beállítani. A munkagép mögötti kerék az Amadrill+ terminállal és az elektromos adagoló-hajtással már csak a biztonságos haladást szolgálja. Ezenkívül ez a kerék a mechanikus adagolással rendelkező munkagép esetén az adagoló-hajtást segíti.

Az AD-P Special pneumatikus vetőgépek két új sorozata a vetőmagtartály-térfogatukban különböznek, mely 750 ill. 1250 literes lehet. Mindkét munkagépet az eddigi kiegészítők mellett fel lehet szerelni az új RoTeC-Control-csoroszlyákkal és az új magtakaró pálcákkal. Az RDS rendszer keretében a sávosan tömörítő henger, a RoTeC-Control-csoroszlyák és a magtakaró pálcák funkcióit összehangolták, így a vetőmagot még pontosabban helyezhetjük el. Választható módon áll rendelkezésre 12,5 cm vagy 16,6 cm sortávolság.