BOOKS AND MORE
BOOKS AND MORE

Együttműködés az Amazone és Topcon között

Click for kibővített megtekintéséhez 

Az Amazone és a Topcon a 2011-es Agritechnica kiállításon ismertetik a stratégiai együttműködésüket. A Topcon, mint a mezőgazdasági elektronika szakértője, különösen a GPS-alkalmazások területén úgymint irányítási rendszerek és szakaszoló-kapcsolás és az Amazone, mint a professzionális szántóföldi megoldások teljes palettájának gyártója jól kiegészítik egymást. A felhasználó kiválóan profitál az egymásra hangolt, innovatív termékeknek és a maximális teljesítmény-spektrumnak és a legnagyobb fokú pontosságnak köszönhetően.

Első cél az ISOBUS fedélzeti terminálok gyakorlatban fontos tartalmainak közös kifejlesztése volt, mint nagyértékű Precision-Farming-Konsole. Ezen együttműködés gyümölcse az új ISOBUS-terminál, az AMAPAD, melyet az Amazone először a 2011-es Agritechnica kiállításon fog bemutatni a közönségnek.

Az Amazone és a Topcon közötti együttműködés további eredménye az önjáró növényvédő gép, a Pantera automatikus kormányzása. A rendszer részei az Amazone által, speciálisan a Pantera részére kifejlesztett hidraulika-egység és a Topcon cég 150-es kormányrendszere.

Az automatikus kormányzás valamennyi alkotóeleme optimálisan van egymásra hangolva. Az automatikus kormányzás aktiválása be van építve a Pantera munkagépbe. Természetesen a rendszer összeköttetésben áll a GPS-Switch rendszerrel. Az automatikus kormányzás és az automatikus szakaszoló-kapcsolás jól kiegészítik egymást a nagyfokú alkalmazhatóság és a nagy pontosság érdekében.