BOOKS AND MORE
BOOKS AND MORE

Az AMAZONE mint munkaadó

1883 óta támogatja az AMAZONE mindazokat, akik kapcsolatban állnak a mezőgazdasággal az erőforrások hatékony hasznosításában. A növekvő világnépesség következtében a mezőgazdaságtól egyre nagyobb hozamokat várnak el. Az intelligens és a hatékony mezőgéptechnika az egyetlen megoldás, és a jövő karrierlehetősége. 
Az 1883-ban Heinrich Dreyer által az Osnabrück melletti Hasbergen-Gasteban alapított AMAZONEN-Werke egy folyamatosan a 4. generációs családi tulajdonban működő vállalkozás.
A minőség és az innováció az AMAZONE és a termékeink márkajegye. Világszerte járul hozzá a mi technológiánk a táplálkozás és az energia hosszútávú biztosításához.
1800 munkatárssal és 7 gyártóhellyel Németországban, Franciaországban, Kínában és Oroszországban az AMAZONE kiváló, nemzetközi értékesítő hálózattal rendelkezik, és nyújt magas szinten jövőbeli esélyeket.
Különösen a vevőkkel történő partneri együttműködés áll kereskedelmünk középpontjában.
A vállalati kultúránk csapatorientált, céltudatos munkával tűnik ki, a részletektől egészen a kész termékig. A szabad vállalati gondolkodást és a saját munkát is szívesen támogatjuk, és előmozdítjuk. Eközben nagy hangsúlyt fektetünk a tartósságra, és a természettel történő felelősségtudatos bánásmódra. Az AMAZONE nagy volumenben kínál személyi fejlesztése programokat a munkatársak részére, mint pl. továbbképzések és egészségügyi menedzsment.

Karrier-kiadványunkban további információkat olvashat a munkavállalási lehetőségekről az Amazone-nál.