BOOKS AND MORE
BOOKS AND MORE

Felelősség

Az EnviroSafe koncepció

nachhaltig wirtschaften

Ahhoz, hogy a föld, a levegő és a víz erőforrásainak természetes teljesítőképességét valamennyi utánunk következő generáció részére meg tudjuk őrizni, vevőink a mező- és kommunális iparban nem csak hatékonyan, hanem tartósan is akarnak gazdálkodni. Ebben mi, a mezőgazdasági gépeket gyártók szintén felelősséggel tartozunk azért, hogy az „Intelligens növénytermesztés” érdekében megfelelő munkagépeket és eljárásokat fejlesszünk ki.

Lelkiismeretesen műtrágyázni

Gewissenhaft Dünger streuen

A műtrágya egyedi tulajdonságainak nagy a hatásuk a keresztirányú eloszlásra és a szórási mennyiségekre. A kereskedelemben kapható műtrágya fajtákhoz az AMAZONE meghatározza a beállítási adatokat a különböző műtrágyaszórókhoz, az AMAZONE-csarnokban ezeket felveszi a szórási táblázatokba. Ezek az adatok többek között lekérdezhetők az interneten az AMAZONE-Düngerdatenbank oldalon.

Különösen azon műtrágyákhoz, melyek eredete ismeretlen és melyek tulajdonságai nincsenek meghatározva, működik az „AMAZONE-műtrágya-szerviz”. Ez a szolgáltatás meghatározza az Ön műtrágyájának egyedi szórási tulajdonságait egy 3 kg-os minta alapján, és beállítási javaslatokat tesz az Ön által használni kívánt munkaszélesség(ek)hez.

További lehetőséget kínál a „mobil vizsgálóállomás”. Ezzel a keresztirányú eloszlást közvetlen a szántóföldön még egyszer ellenőrizni lehet. További információkat itt talál letölthető formában Információs füzet letöltésre.