AmaPilot+ többfunkciós kezelőkar – Számos funkció egy kézben

Pantera_4502_d0_kw_3653_d2_170210_rdax_170x121.jpg

„Szálljon be, és már indulhat is” – ez a mottónk! Vezesse gépét fokozatmentesen és intuitív módon az AmaPilot+ többfunkciós kezelőkarral. A tempomat-funkcióval és a többfunkciós vezérlőkar maximális állásában a Pantera képes akár 50 km/h sebességet is elérni közúton, a szántóföldön pedig az előre kiválasztott permetezési sebességgel halad (a sebességhatár az egyes országok közlekedési szabályai miatt változhat).

Ha a vezérlőkart hátrafelé húzza, akkor automatikusan működteti a hidrosztatikus kétkörös féket. Ez az automatikusan bekapcsoló hidraulikus kiegészítő fék minden helyzetben segíti a vezetőt. Ez garantálja a legmagasabb fokú precizitást a menetviselkedésben és a tolatási eljárások során.

A többfunkciós kezelőkar ugyancsak lehetővé teszi a permetezőgép kezeléséhez szükséges összes funkció vezérlését. Így vezérelheti az AmaPilot+ segítségével a kormányzás-vezérlés összes funkcióját, a keretszakasz- és a szórókeret-vezérlést, az olyan kiegészítő funkciókat, mint pl. a határfúvóka-kapcsolást, valamint a +/- % kiszórási mennyiség gombot.


Előnyök az AmaPilot+ révén:


„A vezérlőkar jól illeszkedik a kézbe”
(dlz "Pantera 4502 menetpróba" 2016/2)