Automatikus szórókeret-vezetések: Maximális kényelemmel és még több precízióval

Pantera_4502_d0_kw_4360_rdax_170x125.jpg

AutoLift, DistanceControl vagy ContourControl? Döntsön Ön!

Az AutoLift, DistanceControl és ContourControl automatikus szórókeret-vezetésekkel az AMAZONE minden igényhez megfelelő megoldást kínál. Már a szériában elérhető AutoLift felszerelés is kényelmes segítséget biztosít. A DistanceControl teljesen automatikus szórókeret-vezetéssel szinte teljes mértékben a gépre bízhatja permetező szórókeretének szabályozását.

A ContourControl innovatív szórókeret-vezetéssel az AMAZONE egy csúcstechnológiájú megoldást mutat be, különösen a nehéz talajkörülmények között dolgozó ügyfelek számára. A teljesen automatikus magasságvezetés mellett a ContourControl a szórókeret aktív vízszintes csillapítását is biztosítja. A Contour-Control segítségével teljesülnek a legnagyobb precizitást igénylő elvárások, még nagy menetsebességek mellett is.AutoLift – a komfortos forduló-automatika

Az AutoLift automatikus szórókeret-kiemeléssel (szériafelszereltség) a szórókeret a gép minden kikapcsolásakor a kívánt magasságba emelkedik. A permetezés indításakor újra visszasüllyed a célmagasságba. Ez csökkenti a szórókeret sérülésének veszélyét a fordulókban.