App_mySpreader_d0_kw_PA183917_d1_190819

ISOBUS

A kezelési kényelem növelése, a legnagyobb kompatibilitás és üzembiztonság érdekében az AMAZONE az ISOBUS szabványon túlmutató tudású gépeket és kezelő terminálokat kínál. Például a terminál GPS nézetén láthatóak a gépadatok vagy traktor ECU funkció-összekapcsolások automatikus mozgásfüggő folyamatokkal. Az integrált TaskControl adattároló minden ISOBUS telemetria megoldással együttműködik.

Szoftver licencek

A digitális gépfunkciók optimális felhasználása érdekében az AMAZONE az AmaPad 2, AmaTron 3 és AmaTron 4 terminálokhoz különböző szoftver licenceket kínál. Például ”GPS-Maps” vagy ”GPS-Maps&Doc” a kijuttatási térképek egyszerű feldolgozására a részterület specifikus gazdálkodáshoz, ”GPS-Switch” az automatikus szakaszoláshoz, ”AmaCam” a tolatókamerához, illetve ”GPS-Track” a párhuzam-vezetéshez.

AgApp-ok

Mobilkészülékkel történő digitális gépfunkció vezérlésre az AMAZONE különböző AgApp-okat kínál. Műtrágyaszórókhoz a mySpreader és az EasyMix alkalmazások, vetőgépekhez és vetőkombinációkhoz a mySeeder alkalmazás valamint az AmaTron 4 képernyő kiterjesztés táblagép integrálására. A munkagép egy mobilkészülékhez történő csatlakozásához rendelkezésre áll egy Bluetooth adapter, ezáltal a myAgrirouter alkalmazás gyártófüggetlen adatkapcsolatról gondoskodik.

SmartServices 4.0

Az AMAZONE a SmartService 4.0 révén kihasználja a digitális média, illetve a virtuális és kiterjesztett valóság eszközeit a javítási-, tanulási- és karbantartási folyamatoknál. A SmartTraining és a SmartLearning a szerviztechnikus betanításra, az interaktív gépkezelő képzés, a SmartInstructions és a SmartSupport a szerviztechnikus helyszíni, kiterjesztett valóságon (AR) és mobilkészüléken keresztüli támogatására szolgál.

Adatmenedzsment

Az AmaTron 3, AmaTron 4 és az AmaPad 2 terminálok Task Controller-je lehetővé teszi a gépet átfogó adatmenedzsmentet az adatrögzítéstől kezdve egy farm-menedzsment rendszerrel történő adatcseréig bezáróan. Az agrirouter-rel az AMAZONE egy univerzális, gyártófüggetlen adatcsere-platformhoz csatlakozott. A myAmaRouter alkalmazással van lehetőség ehhez az adatcsere-körfogáshoz csatlakozni.