„SmartLearning” egy interaktív gépkezelő tréning, amellyel egy komplex gép kezelése online, valamint offline gyakorolható számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon. Az új szervizajánlat lehetőséget nyújt a gépkezelőknek, hogy már az új gép első használata előtt megismerkedjen az új gép keze lésével. Azonban a gyakorlott gépkezelők is felfrissíthetik itt ismereteiket a gépek teljesítménypotenciáljának még jobb kihasználása érdekében.

SmartLearning

Az interaktív gépkezelő tréning, amellyel például egy Profihopper vagy egy Pantera kezelése online, valamint offline gyakorolható egy PC-n vagy táblagépen

SmartTraining

A virtuális tréning keretében 3D CAD adatokon alapuló virtuális képzési forgatókönyveket hoznak létre, lehetővé téve a szerviztechnikusok számára, hogy megtanulják a karbantartást vagy a javítást, majd alkalmazzák a megszerzett készségeket a gyakorlatban.

SmartInstruction

Különleges AR szemüvegek segítségével a szervizszakemberek a legkülönfélébb moduláris karbantartási és javítási kézikönyveket készítenek, például a Pantera vagy Profihopper karbantartásával kapcsolatban.

SmartSupport

Az AMAZONE egy speciális szoftver révén biztosítja a kibővített kommunikációt. Ez világszerte a legkülönbözőbb, pl. Android- vagy iOS készülékeken használható.