Amatron-Montage-FINAL

Gépspecifikus kezelő számítógép

A gépek hatékony vezérléséhez költséghatékony megoldásként az AMAZONE az olyan gépspecifikus terminálokat kínálja a funkciók távvezérléséhez, valamint a releváns paraméterek kijelzéséhez, mint az AmaLog+ és az AmaDrill+ a vetőgépekhez, az AmaDos+ a műtrágyaszórókhoz és az AmaSpray+ a szántóföldi permetezőgépekhez. Az AmaDos+ és az AmaSpray+ interfész kínál az adatkommunikációhoz, pl. a szántóföld térképével.

ISOBUS terminálok

ISOBUS-os munkagépek működtetésére és további alkalmazásokra, mint például a GPS-Switch automatikus szakaszolás, az AmaTron 4 és AmaPad 2 terminálokkal az AMAZONE két különösen komfortos kezelőterminált kínál. 2 terminálos megoldást választva a traktor és munkagép funkcióit egymástól függetlenül lehet szabályozni.

Szenzortechnika

A gépfunkciók valósidejű részterület specifikus szabályzáshoz az AMAZONE a szenzortechnikára támaszkodik. Példaként említhető megoldás az AmaSense Weather, a DistanceControl és a ContourControl a permetezőgépeknél, N-Sensor, az Argus Twin rendszer és a WindControl a műtrágyaszóróknál, a vetésellenőrzők a vetőgépeknél és a vetőkombinációknál vagy a ZoneFinder extratrekkel a Cenius-2TX kultivátorokhoz a talajviszonyok változásainak követésére.