Amatron-Montage-FINAL

Gépspecifikus kezelőterminálok

A gépek hatékony kezeléséhez és a nagy kezelési komfort elérése céljából költséghatékony megoldásként az egyes funkciók működtetésére, illetve a lényeges adatok kijelzésére az AMAZONE gépspecifikus kezelőterminálokat kínál, mint például Amalog+ és Amadrill+ a vetőgépekhez, Amados+ a műtrágyaszórókhoz és Amaspray+ a permetezőgépekhez. Ezen kívül az Amados+ és az Amaspray+ adatkommunikációs csatlakozási lehetőséget kínál például térkép szerinti kijuttatáshoz is.

ISOBUS terminálok

ISOBUS-os munkagépek működtetésére és további alkalmazásokra, mint például a GPS-Switch automatikus szakaszolás, az AmaTron 4 és AmaPad 2 terminálokkal az AMAZONE két különösen komfortos kezelőterminált kínál. 2 terminálos megoldást választva a traktor és munkagép funkcióit egymástól függetlenül lehet szabályozni.

Szenzortechnika

A gépfunkciók valósidejű részterület specifikus szabályzáshoz az AMAZONE a szenzortechnikára támaszkodik. Példaként említhető megoldás az AmaSense Weather, a DistanceControl és a ContourControl a permetezőgépeknél, N-Sensor, az Argus Twin rendszer és a WindControl a műtrágyaszóróknál, a vetésellenőrzők a vetőgépeknél és a vetőkombinációknál vagy a ZoneFinder extratrekkel a Cenius-2TX kultivátorokhoz a talajviszonyok változásainak követésére.