EasySet 2 | Műtrágyaszórási technológia

Komfortos elektromos beállítás és vezérlés

Az EasySet 2 vezérlő számítógép lehetőséget kínál az automatikus mennyiségszabályozásra, változó menetsebességek mellett. A kifolyónyílások méretei a tolózár automatikus beállításával úgy igazodnak, hogy a kiszórási mennyiség mindig azonos maradjon. Csak egy 12 V áramcsatlakozó szükséges a kezelőszámítógéphez.

AmaSpread+ | Műtrágyaszórási technológia

A ZA-V Control gépek szériafelszereltségéhez tartozik a gépspecifikus AmaSpread+ kezelő-számítógép. Minden fontos funkció közvetlenül vezérelhető a megvilágított funkcióbillentyűkkel.

EasySet E+S | Téli úttakarítás

Az EasySet E+S az ideális kezelő számítógép, ha különös hangsúlyt fektetnek a kényelmes és nagyon egyszerű kezelésre, függetlenül attól, hogy tengelycsonk meghajtású vagy hidraulikus meghajtású E+S-hez.

AmaDos E+S – igényes feladatmenedzsmenttel

Az AmaDos E+S különleges erőssége, minden tengelycsonk meghajtású E+S esetében, a feladatmenedzsment lehetősége. A mindenkor kiválasztott megbízáshoz megjelenik a képernyőn a megmunkált terület, a bejárt útszakasz és a kiszórt mennyiség.

AmaSet+ | Növényvédelem

Az AmaSet+ kapcsolódoboz kényelmes építőköve a felhasználó- és környezetbarát növényvédelmi alkalmazásnak.

AmaSpray+ & ProfiClick | Növényvédelem

Az AmaSpray+ lehetővé teszi az egyszerű, mégis teljesen automatikus szabályozást. A kezelő terminálba integrált kapcsoló 5, 7 vagy 9 keretszakasz kapcsolására ad lehetőséget.

AmaLog+ | Vetéstechnika

Az AmaLog+ kezelőszámítógépet speciálisan AMAZONE vetőgépek kezeléséhez fejlesztettük ki. A terminál kényelmesen kezelhető, tápellátása pedig a 3 pólusú dugaszolóaljzaton keresztül biztosított.

AmaDrill+ | Vetéstechnika

Az AmaDrill+ kezelő számítógéppel az AMAZONE az ISOBUS terminál mellett egy gépspecifikus terminált is kínál az AMAZONE vetőgépek kiegészítéseként.

AmaDrill 2 | Vetéstechnika

Az AmaDrill 2-őt speciálisan az AMAZONE vetőgépekhez fejlesztettük ki, és ártakarékos, de éppolyan kényelmes terminál. Az AmaDrill 2 kezelő számítógéppel az AMAZONE vetőgép kezelése a traktor ISOBUS funkciója nélkül is lehetséges.

AmaCheck | Szemenkénti vetéstechnika

Az AmaCheck kezelő számítógépet kimondottan a mechanikus válogatóhajtással és a mechanikus trágyaadagolóval dolgozó Precea Special kezeléséhez fejlesztették. A kezeléshez nincs szükség ISOBUS-csatlakozásra a traktoron.