AmaTron Connect – Új lehetőségek a kényelmes, hálózatba kapcsolt munkavégzéshez

AmaTron Connect (1)20190711_Neuheit_Terminal-Erweiterung_d0_cw_IMG_1647_d1_190808

Az AmaTron Connect megoldással az AMAZONE digitális interfészt biztosít okostelefonokhoz és táblagépekhez. A mobileszköz és az AmaTron 4 közötti kapcsolat egészen egyszerűen, WiFi-hálózaton keresztül valósul meg. Az AmaTron Connect lehetővé teszi az AmaTron Twin alkalmazás használatát, valamint az agrirouter és a myAmaRouter alkalmazás közötti adatcserét.


AmaTron Twin alkalmazás – Áttekinthető kijelzőbővítés
Az AmaTron Twin App munka közben még nagyobb kényelmet kínál a gépkezelőnek azzal, hogy lehetőséget ad a táblanézet GPS-funkcióinak mobil perifériával (pl. táblagéppel) történő használatára a gép AmaTron 4-ben történő kezelésével párhuzamosan.


AmaTron Connect (2) Display_iPad_ATT_UX01_Teilbreitenschaltung_Nachtmodus

Az
AmaTron Twin kijelzőbővítés előnyei: 


AmaTron Connect (3) NextFarming
Egyszerű adatátvitel. Átlátható és biztonságos!

myAmaRouter alkalmazás – az AmaTron 4 és az agrirouter közötti online adattovábbításhoz
A myAmaRouter alkalmazás teremti meg az adatcsere lehetőségét az AmaTron 4 ISOBUS kezelőterminál és a gyártófüggetlen agrirouter adatcsereplatform között. Amennyiben feladatadatokkal, pl. alkalmazási térképekkel, kívánnak munkát végezni valamely AMAZONE géppel, az adatokat egyszerűen, az agrirouteren és a myAmaRouter alkalmazáson keresztül továbbíthatja a gazdaságirányító információs rendszer az AmaTron 4 terminálhoz. A munka után az elvégzett feladat ugyanígy visszaküldhető, hogy rendelkezésre álljon a dokumentáláshoz a mezőgazdasági szoftverben.