Szoftverlicencek a precíz munkavégzésért

Software-Lizenzen für präzises Arbeiten (2) AmaTron_4_am_Berg

Az AMAZONE annak érdekében, hogy minden igényt ki tudjon elégíteni, költségtérítés ellenében különböző szoftverlicenceket kínál az AmaTron 4 terminálhoz. A GPS-Switch basic, ill. a GPS-Switch pro, a GPS-Track és az AmaCam alkalmazás már előre telepítve van, így semmilyen más szoftverre nincs szükség. Legfeljebb 50 órán (az AmaCam esetében 10 órán) át ingyenesen tesztelhetők. Csak ezt követően kell döntenie arról, hogy akarja-e őket a továbbiakban folyamatosan használni. A GPS-Maps&Doc funkció alapfelszereltségként be van építve az AmaTron 4 terminálban, így ingyenes az Ön számára.


Software-Lizenzen für präzises Arbeiten (1) GPS_Switch_Saetechnik_100Prozent_120820_erweitert
Alkalmazás a vetéstechnikában: Pozíciótól függő automatikus be- és kikapcsolás a vetőmag pontos kijuttatásához

GPS-Switch basic
GPS-Switch A GPS-Switch basic automatikus forduló- és szakaszkapcsolás GPS alapú, teljesen automatikus forduló- és szakaszkapcsolást valósít meg műtrágyaszórókhoz, permetezőgépekhez és vetőgépekhez. Ha létre lett hozva egy tábla, vagy ismertek a határai, akkor automatikus módban a jármű vezetője teljes mértékben a jármű kezelésére koncentrálhat. A GPS-Switch basic az ISOBUS TC-SC (Task Controller Section Control) összes funkcióját rendelkezésre bocsátja. A GPS-Switch basic verziójával ellátott kezelőterminál akár 16 szakasz kezelését teszi lehetővé. Ezenkívül a GPS-Switch basic további alkalmazások használatát is lehetővé teszi, például az AMAZONE permetezőgépek esetében a szórókeret automatikus elő-lesüllyesztését vagy a virtuális forduló létrehozását, mely különösen a vetés esetében előnyös.

1. Virtuális forduló
2. tábla, a különböző vetőmagmennyiségekhez alkalmazási térkép hozható létre
3. Megművelt terület
4. A Cataya automatikusan és pontosan kikapcsol


Software-Lizenzen für präzises Arbeiten (3) GPS_Switch_pro

GPS-Switch pro
A GPS-Switch basic verzióra épülő GPS-Switch pro verzióval akár 128 szakasz is lehetséges. A növényvédelem területén az egyenkénti fúvókakapcsolással így a legkisebb, 50 centiméteres szakaszok is kapcsolhatók. A forduló megközelítése esetén bekapcsoló automatikus zoomolási funkció mellett arra is lehetőség van, hogy akadályokat (pl. távvezeték-oszlopokat vagy pocsolyákat) adjon meg, majd azok megközelítésekor figyelmeztetést kapjon.


Software-Lizenzen für präzises Arbeiten (4) 20200610_091143_Screenshot_Amatron4_SCREEN
Alkalmazási térképek alapján történő munkavégzés a részterület-specifikus és a szükségletekhez igazodó művelésért.

GPS Maps&Doc
A GPS-Maps&Doc a Task Controller segítségével tábla- és helyspecifikus dokumentációt tesz lehetővé. A Task Controller lehetővé teszi a tervezett ISO XML feladatok feldolgozását vagy akár új feladatok létrehozását. Azonnal megkezdheti a munkát, és elég később dönteni arról, hogy szükség van-e az adatok mentésére. Az alkalmazási térképek ISO-XML vagy Shape formátumban dolgozhatók fel. Amikor befejeződött a munka, a feladatok feldolgozás céljából USB pendrive-on ISO-XML vagy PDF formátumban tárolhatók. Ezenkívül az ISO-XML feladatok egyszerűen az agrirouteren és a myAmaRouter alkalmazáson keresztül kicserélhetők a terminál és a mezőgazdasági szoftveralkalmazás között. A jobb tájékozódás érdekében az inaktív szántóföld határok megjelennek a térképnézetben, és a terminál automatikusan felismeri a táblákat az elhaladás során. Aktiválja egyetlen kattintással, és máris indulhat!


Software-Lizenzen für präzises Arbeiten (5) Catros-plus-8003-2TX-Super_Case_d0_kw_iDJI_0075_d2_180503
A GPS-Track-nek köszönhetően a járművezető mindig áttekintéssel bír. A párhuzamos nyomkövető rendszer segít Önnek, hogy biztonságosan és nyugodtan a nyomban maradjon.

GPS-Track
A GPS-Track párhuzamos nyomkövető rendszer rendkívül megkönnyíti a tájékozódást a táblán, elsősorban zöld mezőkön. A-B vonal és kontúrvonal menti üzemmódok közül választhatunk. A nyomsávok egyértelműen számozottak. Az ideális vonaltól történő eltérést a kijelzőn grafikusan kerül kijelzésre. Az állapotsorban lévő integrált fénysor egyértelmű kormányzási ajánlásai segítik a nyomtartást. A következő nyomvonaltól való távolságot is pontosan kijelzi – az ideális tájékozódás érdekében, pl. a helyes kukoricasor megtalálásához. Ezenkívül a vetőgépekhez készült ISOBUS művelőút-kapcsolás tájékoztat az aktuális nyomvonalról, így a művelőutak a gépben beállított művelőútütemnek megfelelően, automatikusan kapcsolhatók (1. szintű ISOBUS művelőút-kapcsolás). Az AmaTron 4 így az olyan ismert rendszerek, mint a nyomjelző vagy a munkaállás-érzékelőn keresztül történő kapcsolás mellett különösen kényelmes lehetőséget kínál a művelőút-kapcsolásra is.


Software-Lizenzen für präzises Arbeiten (6) AMATRON4-Screen04_d2_181218
AmaCam

AmaCam
Az AmaCam szoftverlicencnek köszönhetően tolatáskor automatikusan bekapcsol egy opcionálisan telepített tolatókamera. A gépkezelőnek ehhez nem kell gombokat nyomogatni és csökkenthetők a gép mögötti veszélyes helyzetek.