Nitrogénérzékelők | Műtrágyaszórási technológia

A rendszerek a részterület-specifikus műtrágyázáshoz már évek óta ismertek. Egyes vállalkozások ma már GPS-támogatású talajteszteket is kínálnak. Az eredmények alapján lehetőség van alkalmazási térkép elkészítésére, mely a részterület-specifikus műtrágyázás alapjaként szolgál az AMATRON 3, a CCI 100, az AMAPAD vagy más ISOBUS terminálokkal kombinálva. Ezzel a módszerrel a tápanyagellátás kiegyenlítettebbé válik, és a növények tápanyagellátása szempontjából...

WindControl | Műtrágyaszórási technológia

Azon helyekre, melyekre nehéz időjárási (szél) körülmények jellemzők, az AMAZONE a Prof. Dr. Karl Wild (HTW Dresden) által fejlesztett WindControl funkcióval elérhető ZA-TS és ZG-TS műtrágyaszóróhoz az ArgusTwin-rendszerhez egy kiegészítést kínál. A WindControl révén a szélnek a szórásképre gyakorolt hatása folyamatos felügyelet alatt áll, és biztosított annak kiegyenlítése.

Argus | Műtrágyaszórási technológia

ArgusTwin - Az optimális keresztirányú eloszlás automatikus beállítása. Az ArgusTwin rendszer a bevezetőrendszer folyamatosan működő online ellenőrzésével és korrekciójával mindig garantálja a műtrágya optimális keresztirányú eloszlását. Ez fokozza a műtrágya hasznosulását, és ez a növényállomány optimális fejlődésének az alapja. Az Argus rendszer az egyenletes szórásképhez az egyes szórási sávok ellenőrzésére radartechnikát használ, amely érzéketlen a porral és...

Magvezetőcső-felügyelet | Vetéstechnika

További praktikus opcionális segédrendszer a magvezető csövek ellenőrzése, amely azonnal észleli a csoroszlyában és a vezetékben kialakult eltömődést.
Közvetlenül az elosztófej mögött érzékelők ellenőrzik a magvezető csövekben a vetőmagáramlást. A rendszer automatikusan felismeri a kapcsolt művelőutakat. Különösen hosszú munkanapokon ez egy kitűnő lehetőség a munka eredményének ellenőrzésére.