DUS és DUS pro nyomás alatti cirkulációs rendszer

Druck-Umlauf-System (1) Pantera_4502_d0_kw_4360

A DUS rendszerrel Ön határozza meg az ütemet – 10 000-nél többször bizonyítottak

Druck-Umlauf-System (2) SX_0032

Az AMAZONE DUS nyomás alatti cirkulációs rendszer garantálja a megbízható keringtetést a teljes rendszerben. A munkavégzés megkezdésekor a vezetékrendszer a szórókeretet is beleértve nyomás alá kerül, és a permetezési iránnyal ellentétesen permetlé áramlik benne. A szórókeret vezetékei így mindig fel vannak töltve, és a teljes munkaszélességben azonnal alkalmasak a permetezésre. Így a fordulóban sincs szükség várakozási időre.

Az egyes szakaszok lekapcsolásakor, a fordulókban vagy szállítás közben a permetlé folyamatosan kering a nyomásszabályozásnak köszönhetően. Így elkerülhetők a lerakódások, dugulások vagy az oldat szétválása a permetlé vezetékekben.

Tisztításnál a vezetékeket a fúvókákig teljesen átmossa a tiszta víz, miközben nincs szükség a mosóvíz kieresztésére. A tisztítás közben a koncentrált permetlé a nyomásvezérelt cirkulációs rendszernek köszönhetően a permetlétartályba van visszavezetve.


DUS pro

Az AmaSwitch, ill. AmaSelect fúvókánkénti szakaszolással kombinálva az AMAZONE permetező alapfelszerelésként rendelkezik a DUS pro nagynyomású keringtetéssel. Itt a permetezőnyomás az egyes fúvókáig állandó. A kúpos szóróvezetékeknek köszönhetően minimális maradék mennyiség érhető el.


Kúpos permetlévezeték: 
különböző szórókeretszakaszok különböző csőmérettel rendelkeznek


DUS nyomás alatti cirkulációs rendszer egy keretszakaszon

A nyomásszabályozó a nyomáscsökkentő szelephez vezeti a permetlét, ahonnan az alacsony nyomáson továbbáramlik a fojtószelephez. A permetlé most már ellenkező irányban áramlik a permetlé vezetékeken keresztül vissza a tartályba.