Az optimális legelőhasználathoz tisztára kell vágni a lólegelőkön található foltokat és bogáncsot. Ugyanakkor az ürüléket is el kell távolítani, hogy a legelő tiszta és jól használható maradhasson.

Ezeket a feladatok mind kényelmesen és megbízhatóan elvégzi az AMAZONE HorseHopper.

Az 1,35 m – 2,10 m munkaszélességű univerzális eszköz, amely akár egy kisebb traktorra is felszerelhető, mindent elvégez egyetlen munkamenetben: a kaszálást, a levegőztetést és az aprítást is, egyúttal össze is gyűjti a vágási aprítékot és a lóürüléket.

A szárnyas és gyepszellőztető kések kombinációjával felszerelt HorseHopper fel tudja szedni a lóürülékkel kevert, nedves aprítékot is. A gyepszellőztető kések elválasztják a lóürüléket a gyepfelülettől. A szárnyas kések pedig a kaszálás folyamán a vágási aprítékkal együtt a tartályba juttatják a lóürüléket. A gyűjtőtartályt a legelőn kívül egy húzókötél segítségével lehet kiüríteni és komposztálni. A HorseHopper válaszható lehetőségként hidraulikus ürítőrendszerrel is felszerelhető.

A lovai hálásak lesznek! 

Helykitöltő

Az előnyök összesítve

  • A lóürülék összegyűjtése
  • A foltok és a bogáncs lekaszálása
  • A fű lekaszálása és összegyűjtése
  • Gyepszellőztetés és összegyűjtés
  • Lombok összegyűjtése

Termékvideók

Szükségünk van az ön beleegyezésére

Ezt a tartalmat egy külső szerver biztosítja. Ha aktiválja a tartalmat, akkor személyes adatokat dolgozunk fel, és sütiket állítunk be.

Legelőgazdálkodás az Amazone HorseHopper és Profihopper gépekkel

További linkek

Itt találhat további információkat a kommunális gépekről

Felkeltettük érdeklődését?

Adja meg elérhetőségeit*, és jelentkezünk Önnél:
* Elérhetőségeit kizárólag az Ön által megjelölt úton való kapcsolatfelvételre használjuk.