ZA-V Tronic és ZA-V Profis Tronic

ZA-V Tronic und ZA-V Profis Tronic (1) ZA-V_DSC_0426_d1_181214

A mechanikus meghajtású ISOBUS műtrágyaszóró

A mechanikus hajtású ZA-V Tronic műtrágyaszóró szériafelszereltségként ISOBUS-os és mennyiség alapú, 8-szoros szakaszkapcsolással is rendelkezik.

A ZA-V mennyiségi hatástól mentes kifolyónyílású és stabil, háromszög alakú szórásképű szóróműszerkezetét felhasználva a géppel kiváló eredmények érhetők el ék alakú és kinyúló területek szórásakor, a mennyiségkorrekcióval megvalósított szakaszolókapcsolásnak köszönhetően. A ZA-V műtrágyaszóró mennyiségi hatástól mentes kifolyónyílása révén a műtrágya keresztirányú elosztása változó szórásmennyiség esetén is mindig állandó marad.

A Profis Tronic műtrágyaszóró haladási sebességtől függő szórásmennyiség szabályozással és a legmodernebb, két mérőcellás, 200 Hz-es mérlegrendszerrel rendelkezik. A ZA-V Profis Tronic műtrágyaszóróhoz opcionálisan dőlésszög-érzékelő is rendelkezésre áll, amely domboldalakon is mindig pontos mérlegelési eredményt szolgáltat.

A Limiter V+ a kényelmes mezsgye-, határ- és árokszóráshoz minden ISOBUS terminállal használható.

Pontosság az ásványi trágya kijuttatásában

Ahhoz, hogy a gazdaság meg tudja őrizni versenyképességét és jövőképét, és ugyanakkor fenntartható módon gazdálkodjon, az AMAZONE egyre nagyobb teljesítményű és pontosságú gépeket és eljárásokat kínál.

Számítsa ki a többlethozamot: Az AMAZONE határszórás kalkulátorával

Az AutoTS segítségével a peremterületeken mintegy 17%-os többlet hozam érhető el a hagyományos eljárásokhoz képest.

Számítsa ki most Ön is!

AMAZONE EasyCheck

Präzise streuen leicht gemacht!

Einfache Optimierung der Querverteilung mit dem digitalen mobilen Prüfstand. Prüfmatten auslegen, Dünger streuen, mit dem Smartphone abfotografieren, Analyse der Querverteilung in der App und Vorschlag einer korrigierten Streueinstellung.