ZG-TS Truck és ZG-B Truck – Nagy hatékonyság az udvar és a szántóföld között

ZG-TS Truck & ZG-B Truck (2) ZG-TS7501_Truck_Unimog_d0_kw_DJI_0209_d2_191021

Nagyobb teljesítmény a magas szállítási sebességnek köszönhetően

ZG-TS Truck & ZG-B Truck (1) ZG-TS_Aufbaustreuer_7501_links_d2_181210
Optimális súlyeloszlás az előre lejtő tartálynak köszönhetően

A ZG-TS és a ZG-B felszerelhető műtrágyaszórók ideális megoldást jelentenek bérvállalkozók és üzemek részére, akik nagy távolságokat kénytelenek megtenni a tábla és a telephely között. A ZG-TS és a ZG-B felszerelhető egy hordozó járműre, így a nagyobb szállítási távolságok is lényegesen gyorsabban és kisebb üzemanyag-fogyasztás mellett tehetők meg. Ezen kívül a műtrágyaszórók használhatók nagyobb szabadmagasságú és nyomtávú hordozó járműveken is, ami növeli alkalmazási tartományukat. Mivel a ZG-TS Truck felszerelhető műtrágyaszóróként is szériában a ProfisPro online mérlegrendszerrel kerül kiszállításra, az ezen a területen is teljesen új perspektívákat mutat fel. 


A ZG-TS Truck / ZG-B Truck előnyeiPontosság az ásványi trágya kijuttatásában

Ahhoz, hogy a gazdaság meg tudja őrizni versenyképességét és jövőképét, és ugyanakkor fenntartható módon gazdálkodjon, az AMAZONE egyre nagyobb teljesítményű és pontosságú gépeket és eljárásokat kínál.

Számítsa ki a többlethozamot: Az AMAZONE határszórás kalkulátorával

Az AutoTS segítségével a peremterületeken mintegy 17%-os többlet hozam érhető el a hagyományos eljárásokhoz képest.

Számítsa ki most Ön is!

AMAZONE EasyCheck

Präzise streuen leicht gemacht!

Einfache Optimierung der Querverteilung mit dem digitalen mobilen Prüfstand. Prüfmatten auslegen, Dünger streuen, mit dem Smartphone abfotografieren, Analyse der Querverteilung in der App und Vorschlag einer korrigierten Streueinstellung.