Az új, 7500 l vagy 10 000 l tartálytérfogatú ZG-TS 01 vontatott műtrágyaszóróval akár 54 m munkaszélességek és akár 30 km/h munkasebességek mellett még nagyobb területteljesítmények érhetők el. Az AutoTS integrált szóráshatároló rendszer és az akár 128 szakaszt lehetővé tevő GPS-Switch automatikus szakaszolás rendkívül precíz szórási eredményeket garantál. A ProfisPro online mérlegrendszer lehetővé teszi a kiszórási mennyiség folyamatos hozzáigazítását és az ArgusTwin szóráslegyező-felügyelet pedig biztosítja a tökéletes keresztirányú eloszlást váltakozó műtrágyák vagy rossz időjárási körülmények között is.

ZG-TS_Aufbaustreuer

Az előnyök összesítve

  • Pontos szórási kép 54 m munkaszélességig, 128 szakaszig
  • Maximális területteljesítmény 650 kg/min kiszórás és 30 km/h munkasebesség mellett
  • ProfisPro online mérlegrendszer – a kiszórási mennyiség folyamatosan ellenőrzött korrigálásához
  • Feltöltés menedzsment, a kívülről látható töltésiszint-visszajelző lámpáknak köszönhetően a feltöltést akár egy személy is gyorsan és pontosan el tudja végezni
  • A keresztirányú eloszlás automatikus ellenőrzése és kiigazítása az ArgusTwin szóráskép felügyeletnek köszönhetően
  • Egyszerű váltás a fülkéből a mezsgye-, határ- és árokszórás között a mindkét oldalon integrált AutoTS szóráshatároló rendszernek köszönhetően
  • A műtrágyaszóró nyomkövetően vontatható az akár 28°-ot is elérő kormányzási szöggel rendelkező hídkormányzás révén
  • Felszereltség minden igénynek megfelelően: Munkaterület-, szórótárcsa-, keverőszerkezet- és tartályvilágítás, mobil vagy digitális ellenőrző készlet, kamerarendszerek, ...

Termékvideók

ZG-TS 01 vontatott műtrágyaszóró
AMAZONE Unimog ZG-TS 7501 Truck
ZG-TS vontatott műtrágyaszóró
Képernyőkép, 2019-07-08, 09.17.35

Teljesítménykalkulátor

Az Amazone teljesítmény-kalkulátor lehetővé teszi a főbb gazdaságossági adatok üzemeltetéstől függő kiszámítását befektetési döntések meghozatala előtt.

SL_Teaser

SmartLearning mezőgazdasági technika

Gyakorolja számítógépén vagy táblagépén, interaktív tréningekkel a bonyolult AMAZONE talajművelő gépek kezelését önállóan és a tényleges használati időn kívül is.

Pneumatikus vetéstechnika - előzetes

Bemutató kérése

Németországban és Ausztriában különleges szolgáltatásként lehetőséget kínálunk arra, hogy az ön által választott gépet szakértő munkatársaink az ön üzemében mutassák be önnek. Bemutató kéréséhez kérjük, használja a következő űrlapot.

Pontosság az ásványi trágya kijuttatásában

Ahhoz, hogy a gazdaság meg tudja őrizni versenyképességét és jövőképét, és ugyanakkor fenntartható módon gazdálkodjon, az AMAZONE egyre nagyobb teljesítményű és pontosságú gépeket és eljárásokat kínál.

Számítsa ki a többlethozamot: Az AMAZONE határszórás kalkulátorával

Az AutoTS segítségével a peremterületeken mintegy 17%-os többlet hozam érhető el a hagyományos eljárásokhoz képest.

Számítsa ki most Ön is!

AMAZONE EasyCheck

Präzise streuen leicht gemacht!

Einfache Optimierung der Querverteilung mit dem digitalen mobilen Prüfstand. Prüfmatten auslegen, Dünger streuen, mit dem Smartphone abfotografieren, Analyse der Querverteilung in der App und Vorschlag einer korrigierten Streueinstellung.