Kivitel | Frontfüggesztésű gép

Halter für GPS-Empfänger am Düngerstreuer (1) GPS-Halter_Duengerstreuer_117534-A001_d0_20221007_d2_221020_CMS

Tartó a GPS-vevő számára a műtrágyaszóróhoz

A 12 m-es GPS-csatlakozókábellel ellátott tartó arra szolgál, hogy a traktor helyett a műtrágyaszóróra szereljen GPS-vevőt. Ha a traktort gyakran cserélik, pl. megosztott géppark esetén, a GPS-vevő a műtrágyaszórón maradhat. Használat közben a GPS-vevő mindig jóval a műtrágyaszóró felett helyezkedik el.

További nformáció + Kevesebb információ -
ZA-V_Details_d0_kw_P9179268_d1_181102_p50_rdax_170x102.jpg

A szóráshatároló rendszerek helyzetének kijelzői

Annak érdekében, hogy a szóráshatároló rendszereket is lehessen a traktor vezetőfülkéből ellenőrizni, az AMAZONE a szóráshatároló rendszerekhez saját pozíciójelzőket kínál. A műtrágyaszóró első részében, a látható részen egy mechanikus skálán keresztül lehet a szórás idején a pozíciót látni.

További nformáció + Kevesebb információ -
ZA-V_2700_profis_tronic_MF_004_d1_160512_45proz_rdax_170x121.jpg

Felgördülő takaróponyva

Minden S és L tartályhoz rendelhető kézi működtetésű vagy hidraulikusan távvezérelhető, felgördülő takaróponyva. Szorosan rásimulva biztosan lezárja a tartályokat, összetekert állapotban pedig maximális betöltőnyílást biztosít. A felgördülő takaróponyvát az S 600-as és az L 800-as tartálymagasítóval is lehet kombinálni.

További nformáció + Kevesebb információ -
ZA-V__Details_d0_kw_P9179280_d1_181102_p50_rdax_170x128.jpg

Felhajtható takaróponyva

Az S rátéthez a felgördülő takaróponyva alacsony költségű alternatívájaként egy nagy kémlelőablakkal rendelkező felhajtható takaróponyvát lehet választani.

További nformáció + Kevesebb információ -
ZA-V_2015_13.jpg

Lehajtható görgős szállító- és leállító berendezés

A lehajtható görgős szállító- és letámasztóegység megkönnyíti a műtrágyaszóró fel- és lekapcsolását, valamint mozgatását az udvaron. A görgők gyorsan be- és kihajthatók, és optimálisan védettek a szennyeződések ellen.

További nformáció + Kevesebb információ -
ZA-V-1400_d0_kw_6016_d1_161229_rdax_170x121.jpg

Görgős szállító- és letámasztóegység a Special gépvázhoz

A robusztus görgős szállítóegység megkönnyíti a műtrágyaszóró fel- és leakasztását, valamint manőverezését az udvaron. A görgők gyorsan levehetők. 

További nformáció + Kevesebb információ -
ZA-TS_Kalibriervorrichtung_DSC01638-1_d1_160408_p50_rdax_170x112.jpg

Kalibráló berendezés

A szórótárcsa leszerelése nélküli komfortos szórásmennyiség szabályozásához a bal vagy a jobb oldalon egy oldalsó kalibráló berendezés áll rendelkezésre. A ZA-V Control és ZA-V Tronic szórószerkezettel együtt automatikus időmérés is lehetséges.

További nformáció + Kevesebb információ -
Abstellvorrichtung (1) ZA-TS_2000_profis_tronic_003_d1_150903

Letámasztóegység

A lehajtható görgős szállító- és leállítóegység alternatívájaként egy jutányos árú letámasztóegység is rendelkezésre áll az integrált talpakra történő leállításhoz.

További nformáció + Kevesebb információ -
Leiter zum sicheren Aufstieg (1) ZA_Details_Aufsatz_2600_Leiter_d0_kw_2518_om_d1_150903_20pro_CMS

Létra a biztonságos felmászáshoz

Hogy a tartály kívülről is kényelmesen hozzáférhető legyen, a széles L tartályok mellett a keskeny tartályokhoz is tartozik létra, amely a bal és/vagy jobb oldalra egyaránt felszerelhető.

További nformáció + Kevesebb információ -

Legyen világosság – A munkavilágítás többfunkciós használata

A szóráshatároló ernyő, a szórószerkezet és a belső tartályvilágítás
A ZA-V függesztett műtrágyaszóróhoz a standard LED-es világítás kiegészítéseként opcionálisan munkavilágítás-készlet is rendelhető.

Ennél a megoldásnál LED-es munkafényszórók találhatók a tartályban, a szórótárcsák felett és a műtrágyaszóró két oldalán. Ez biztosítja, hogy a felhasználó még sötétben is ellenőrizheti a tartály töltöttségi szintjét, és elegendő fény áll rendelkezésére a szórótárcsák cseréjéhez és a szórólapátok beállításához.

A munkavilágítás vezérlése a műtrágyaszóró szoftverébe van integrálva, így az AmaSpread 2 kezelőszámítógépről vagy a traktor vezetőfülkéjében elhelyezett ISOBUS-terminálról távirányítható.

Az oldalsó két LED-es munkalámpa a sötétben kiválóan megvilágítja a bal és jobb oldali szóráshatároló ernyők területét.

További nformáció + Kevesebb információ -
Befüllhilfe

Feltöltési segédfunkció

A gyakorló szakemberek különösen szeretni fogják azt a feltöltési segédfunkciót, amelyet a munkavilágítás és a Profis mérlegrendszer nyújt. A munkavilágítás villogása, illetve világítása már feltöltés közben jelzi a töltöttségi szintet. Nincs szükség még egy személyre és nem kell többször is kiszállni ellenőrzés céljából.

  • Ha a munkavilágítás folyamatosan világít, a mennyiség elérte az előírt értéket.


További nformáció + Kevesebb információ -

Kombinált első-hátsó elhelyezés – a pontosság új szintje

Kettőt egy csapásra
Azoknak az ügyfeleknek, akik egy menetben egyszerre két különböző műtrágyát akarnak kiszórni, az AMAZONE egy frontfüggesztésű gép egyedülálló lehetőségét kínálja. A kevert műtrágyák egy műtrágyaszóróval történő szórásától eltérően ennél a változatnál minden műtrágyaszórót be lehet állítani az adott műtrágya tulajdonságaihoz. Ilyen módon el lehet érni a tökéletes keresztirányú eloszlást mindkét műtrágya esetében. Szintén lehetséges a kiszórás két különböző alkalmazási térképpel.


Kényelmes és megbízható
Annak érdekében, hogy a traktor elején lehetővé tegyük a műtrágyaszóró „fordított” működését, egy intelligens szoftvert használunk, ami a szórófunkciót megbízhatóan tükrözi és gondtalan munkát eredményez. Ilyen módon még a normál-, mezsgye-, határ- és árokszórást is problémamentesen lehet kapcsolni. A fordulóknál az optimális kapcsolási pont az automatikus be- és kikapcsoláshoz is be lett állítva.


A frontfüggesztés előnyei:

  • A lehetőség, két különböző fajta műtrágya kiszórása egy munkanapon
  • Nagyobb kapacitás további tartálytérfogattal az önjáró előnyeivel együtt - fordulékony és gyors
  • A frontfüggesztés valamennyi ZA-V és a ZA-TS típusú ISOBUS-műtrágyaszóróval használható


További nformáció + Kevesebb információ -

Szóráskép szimulátor

A szóráskép szimulátor intuitív módon mutatja be a műtrágyaszóró működését. Tisztán megjeleníthetők a különféle műtrágya- és munkaszélesség-kombinációk optimális beállításai, valamint feltérképezhető a szél és a műtrágya minőségének hatása. Próbáld ki magad…

Pontosság a műtrágya kijuttatásában

Ahhoz, hogy a gazdaság meg tudja őrizni versenyképességét és jövőképét, és ugyanakkor fenntartható módon gazdálkodjon, az AMAZONE egyre nagyobb teljesítményű és pontosságú gépeket és eljárásokat kínál.

Szükségünk van az ön beleegyezésére

Ezt a tartalmat egy külső szerver biztosítja. Ha aktiválja a tartalmat, akkor személyes adatokat dolgozunk fel, és sütiket állítunk be.

AMAZONE EasyCheck

Präzise streuen leicht gemacht!

Einfache Optimierung der Querverteilung mit dem digitalen mobilen Prüfstand. Prüfmatten auslegen, Dünger streuen, mit dem Smartphone abfotografieren, Analyse der Querverteilung in der App und Vorschlag einer korrigierten Streueinstellung.