További felszereltségek

Arbeitsbeleuchtungs-Set (1) ZG-TS01_Details_Beleuchtung_d0_kw_DJI_0159

Munkavilágítási készlet – Nappali világosság minden időben

Az opcionális munkavilágításnak köszönhetően a műtrágyaszóró fontos pontjai még éjszakai használat esetén is megfelelő megvilágítást kapnak. A töltöttségi szint ellenőrzéséhez és a feltöltéshez nagy teljesítményű LED-fényszórók világítják meg a tartály belsejét.

A keverőszerkezet ellenőrzéséhez és a szórókészletek cseréjéhez további fényszórók vannak beépítve. Emellett a kétoldalt található fényszórók éjszakai szántóföldi alkalmazás során a szórási sávok megvilágítására szolgálnak, ezzel egyidejűleg pedig a feltöltéshez is segítséget nyújtanak.

Arbeitsbeleuchtungs-Set (2) ZG-TS01_Details_d0_kw_P1229357_d2_181122
Munkavilágítás a tartály belsejében
Arbeitsbeleuchtungs-Set (3) ZG-TS01_Details_Beleuchtung_d0_kw_PB291804
Szórótárcsa-megvilágítás éjszaka






További nformáció + Kevesebb információ -
ZG-TS01_Details_d0_kw_P1229341_d2_181122_rdax_170x120.jpg

Szállítódobozok – Praktikusak és nagy tágasak

Például a mobil és digitális EasyCheck szóráskép ellenőrző készlet jól elfér itt, ugyanakkor kéznél is van. A nagy tárolófiókok lehetővé teszik további lapátkészletek és egyéb eszközök elhelyezését is.


„A két szállítódoboz elegendő rakodóhelyet kínál”
(„profi” – ZG-TS 01 ProfisPro gyakorlati teszt · 2018/06)

További nformáció + Kevesebb információ -
ZG-TS01_Details_d0_kw_P1229344_d2_181122_Detail_rdax_170x120.jpg

Kézmosó tartály

Hogy a munka a megszakításokat követően is tisztán folytatódjon, alapfelszereltségként a gép bal oldalán helyet kapott egy kézmosó tartály.

További nformáció + Kevesebb információ -
ZG-TS7501_d0_kw_9783_d2_181123_Detail_rdax_170x110.jpg

Felgördülő takaróponyva – Kényelmes és megbízható

Különösen hozzájárul a kényelemhez a hidraulikus vezérlésű felgördülő takaróponyva. A traktor vezetőfülkéjéből kényelmesen és biztonságosan behúzható, illetve kitolható. Az intelligens feszítőmechanizmusnak hála a ponyva mindig szorosan a tartályhoz lapul, így nem gyűlhet fel benne víz, szennyeződés vagy műtrágya. Ugyanígy a szorosan behúzott ponyva biztosítja, hogy a tartály szinte teljes nyílását zavaró rudazat vagy lazán lelógó ponyva nélkül lehessen használni.

  • Hidraulikus működtetésű felgördülő takaróponyva
További nformáció + Kevesebb információ -
ZG-TS_Kamerasystem_rdax_170x150.jpg

Kamerarendszer ZG-TS műtrágyaszóróhoz – Első a biztonság!

Az opcionális kamerarendszer mindenekelőtt a biztonságot szolgálja tolatás (manőverezés) közben. A nagy felbontású és tükröződésmentes monitor háttér-megvilágítású, és egyidejűleg két kamera képét is képes megjeleníteni. Lehetséges a csatlakoztatás egy meglévő, analóg videóbemenettel rendelkező ISOBUS terminálhoz is.

  • Az AmaTron 4 analóg videóbemenetén keresztül is megjeleníthető a kamera képe


További nformáció + Kevesebb információ -

Szóráskép szimulátor

A szóráskép szimulátor intuitív módon mutatja be a műtrágyaszóró működését. Tisztán megjeleníthetők a különféle műtrágya- és munkaszélesség-kombinációk optimális beállításai, valamint feltérképezhető a szél és a műtrágya minőségének hatása. Próbáld ki magad…