Szóráshatároló rendszerek

ZG-B_Limiter_rdax_170x245.jpg

Minden a zöld tartományban – AMAZONE-Limiter szóráshatároló rendszer

Nemesacél limiter

A műtrágyaszórás egyik legfontosabb aspektusa a határés mezsgyeszórás. Az AMAZONE-Limiter szóráshatároló rendszer lehetővé teszi a műtrágya pontos kiszórását a tábla szélén. Ez optimális eloszlásról gondoskodik, és a mezőgazdaságilag nem használt határos területeket szabadon hagyja. Ez nemcsak, hogy különösen gazdaságos, hanem egyben aktív környezetvédelem is! A hidraulikus Limiter kényelmesen, közvetlenül a traktor vezetőüléséből működtethető.

A Limiter szóráshatároló stabil kereten egy nagyvonalúan méretezett elfordulási tartományon belül elmozdítható. Így kényelmesen beállíthatja a kívánt funkciót (munkaszélesség, határ- vagy mezsgyeszórás, műtrágyafajta).


Előnyei:

  • A kiszórás közben nem kell többé megállni
  • Nincs munkamegszakítás
  • Nem kell kiszállni a traktorból 


  1. Limiter szóráshatároló rendszer munkahelyzetben
  2. Limiter szóráshatároló rendszer felhajtva
További nformáció + Kevesebb információ -
ZG-B_0041_rdax_170x121.jpg

Limiter működés közben

A Limiter szóráshatároló a szórótárcsák működési tartományába kerül lehajtásra. A lamellablokk a műtrágyaáram egy részének irányát változtatja meg.

Az eredmény: optimális szóráskép a határon.

További nformáció + Kevesebb információ -

Szóráskép szimulátor

A szóráskép szimulátor intuitív módon mutatja be a műtrágyaszóró működését. Tisztán megjeleníthetők a különféle műtrágya- és munkaszélesség-kombinációk optimális beállításai, valamint feltérképezhető a szél és a műtrágya minőségének hatása. Próbáld ki magad…