Spreader Application Center

Spreader Application Center – Példás – több mint 25 éve

A beállítás dönt!

A Spreader Application Centerrel AMAZONE ügyfélszolgálatát még jobban kiépíti. A már megalapozott műtrágyalabor és szórócsarnok kiterjesztéseként a Spreader Application Center átfogja a „Teszt és oktatás”, „Adatmanagement”, valamint az ezekhez tartozó „Tudásátvitel” területét.

Az utolsó két területtel kitér egy új szerkezetre, amivel a mezőgazdaság fokozódó globalizálódása és digitalizálódása kerül fókuszba. A Spreader Application Center célja, hogy az ügyfeleknek még jobb szolgáltatást tudjunk nyújtani a műtrágyaszórási technológia területén.

További nformáció + Kevesebb információ -

Műtrágyaszerviz – Így érhet el bennünket:

A műtrágyaszerviz határokon átnyúlva dolgozik. De nem csak földrajzilag. Végül is mindegy, hogy műtrágyaszórója 1 vagy 50 éves-e, mi mindig kompetensen és megbízhatóan állunk az Ön rendelkezésére.

  • Internet: www.amazone.de
  • E-mail: duengeservice@amazone.de
  • Telefon: +49 (0)5405 501-111
  • WhatsApp: +49 (0)175-488 9573


További nformáció + Kevesebb információ -

Szóráskép szimulátor

A szóráskép szimulátor intuitív módon mutatja be a műtrágyaszóró működését. Tisztán megjeleníthetők a különféle műtrágya- és munkaszélesség-kombinációk optimális beállításai, valamint feltérképezhető a szél és a műtrágya minőségének hatása. Próbáld ki magad…