Fronttartály

A kis önjáró – UF 01 fronttartályos permetezőgép

Az FT fronttartállyal az UF függesztett szántóföldi permetezőgép tartálytérfogata rendkívül egyszerűen 1000 l-rel növelhető. A kompakt kialakításnak köszönhetően a fronttartály az ideális megoldás az UF kapacitásbővítéséhez.



Előnyei:

  • Az elülső tengely pótsúlyozásának köszönhetően jobb menettulajdonságok domboldalakon
  • Az elülső felfüggesztésnek köszönhetően rendkívül kompakt kialakítású – nagyobb fordulékonyság terepen és biztonságosabb közúti szállítás
További nformáció + Kevesebb információ -

Kezelés és szállítás

Átgondolt design a maximális biztonság érdekében

Akár az udvaron, akár a pajtában: A kompakt gépcsoport számára mindig megfelelő parkolóhely biztosítható a szállítógörgőkön. Az egyszerű kezelés már pár használat után meggyőző. 

A kombinált permetezőgép belső tisztítása az UF 01 tisztavizes tartályán keresztül végezhető el. Egy 100 l térfogatú kiegészítő víztartály teszi lehetővé az európai irányelveknek megfelelő szabályszerű tisztítást (a tisztavíztartalék legalább 10%-a a tartálytérfogatnak).

A kompakt permetezőgép-traktor egység szállítás során is előnyös, főleg a szűk helyeken való áthaladáskor. Az FT alaposan átgondolt formatervezése alig akadályozza a kilátást.

Az AMAZONE FT 1001 megfelel a közlekedésbiztonsággal kapcsolatos összes lényeges EU irányelvnek és szabványnak.

Amennyiben a traktor világítóberendezése takarva van, úgy egy opcionális világítóberendezést kell használni. A traktor eltakart tompított világítását a traktor tetejére kell felszerelni. A fronttartályra való felszerelés nem megengedett.

További nformáció + Kevesebb információ -

Opcionális kamerarendszer

A fronttartályra és a függesztett permetezőgépre opcionálisan felszerelt kamerarendszer áttekinthetetlen menetszituációkban is nagy biztonságról gondoskodik előrefelé és hátrafelé egyaránt. A nagy felbontású és tükröződésmentes monitor háttér-megvilágítású, és egyidejűleg két kamera képét is képes megjeleníteni.

További nformáció + Kevesebb információ -

További linkek

Itt találhat további információkat a növényvédelmi technológiáról

Felkeltettük érdeklődését?

Adja meg elérhetőségeit*, és jelentkezünk Önnél:
* Elérhetőségeit kizárólag az Ön által megjelölt úton való kapcsolatfelvételre használjuk.