Szakaszolás | Fúvókánkénti szakaszolás

Elektrisch fernbediente TG-Armatur (1) UG_d2_kw_2375_170127

Távirányítású elektronikus TG-armatúra

Az ISOBUS-alapú kezeléshez és az AmaSpray+-hoz használható a TG keretszakasz-armatúra, akár 13 keretszakasszal. A részszélességeket gyorsan és csepegésmentesen kapcsolják az elektromotoros szelepeken keresztül nyomáscsökkentéssel. A permetezési mennyiséget minden helyzetben pontosan és gyorsan, közvetlenül a számítógép irányítja. Nyomáskiegyenlítő rendszerre ennél a megoldásnál nincs szükség.

További nformáció + Kevesebb információ -

Automatikus szakaszolás

Ha a kezelendő terminál Section Control funkcióval van felszerelve, mint pl. az AMAZONE GPS-Switch szakaszolásnál, a szakaszok váltása automatikusan, a GPS pozíciótól függően végezhető. Ha egy mező megművelt, automata üzemmódban a vezető teljes mértékben a jármű kezelésére koncentrálhat, mivel ékekben és fordulókban a szakaszváltás automatikusan történik.


Az automatikus szakaszkapcsolás előnyei:

  • A vezető tehermentesítése
  • A pontosság növelése, még éjszaka és nagyobb sebesség mellett is
  • Kevesebb átfedés és hibahely
  • Takarékosság az üzemanyaggal
  • Kevesebb állománykár és környezetterhelés

„A Section Control funkcióval az ISOBUS számítógép sok munkát levesz a vezető válláról.”
(„dlz agrarmagazin” – „A ZA-TS műtrágyaszóró gyakorlati tesztje” ·2017/02)

További nformáció + Kevesebb információ -

A nyomás alatti cirkulációs rendszer (DUS) – már több mint 10 000 alkalommal bizonyított

Az AMAZONE DUS nyomás alatti cirkulációs rendszer garantálja a megbízható keringtetést a teljes rendszerben. A munkavégzés megkezdésekor a vezetékrendszer a szórókeretet is beleértve nyomás alá kerül és a permetezési iránnyal ellentétesen permetlé áramlik benne. A szórókeret vezetékei így mindig fel vannak töltve, és a teljes munkaszélességben azonnal alkalmasak a permetezésre. Így a fordulóban sincs szükség várakozási időre.

Az egyes szakaszok lekapcsolásakor, a fordulókban vagy szállítás közben a permetlé folyamatosan kering a nyomásszabályozásnak köszönhetően. Így elkerülhetők a lerakódások, dugulások vagy az oldat szétválása a permetlévezetékekben.

Tisztításnál a vezetékeket a fúvókákig teljesen átmossa a tiszta víz, miközben nincs szükség a mosóvíz kieresztésére. A tisztítás közben a koncentrált permetlé a nyomásvezérelt cirkulációs rendszernek köszönhetően a permetlétartályba van visszavezetve.

További nformáció + Kevesebb információ -

További linkek

Itt találhat további információkat a növényvédelmi technológiáról

Felkeltettük érdeklődését?

Adja meg elérhetőségeit*, és jelentkezünk Önnél:
* Elérhetőségeit kizárólag az Ön által megjelölt úton való kapcsolatfelvételre használjuk.