Támkerék

Átbillenő támkerekek

A Teres ekékhez mechanikus vagy hidraulikus átbillenő támkerekek állnak rendelkezésre. Míg a mechanikus kerekek oldalt vagy hátul rögzülnek, addig a hidraulikus átbillenő támkerekeket csak oldalra lehet felszerelni. A mélységállítás mechanikus módon, orsókon keresztül, illetve kényelmesen, hidraulikus módon, a fülkéből történik egy jól leolvasható skálával ellátott, kettős működésű vezérlőegységről.

További nformáció + Kevesebb információ -
Pendelstützräder (1) Teres_Kombirad_Detail.861_d1_220322

Kombinált kerék

Az AMAZONE hidraulikusan vagy mechanikusan állítható kombikereket kínál, ami megkönnyíti a szállítási és munkahelyzet közötti átváltást. A hidraulikus hengert nem szükséges kiakasztani és az egyszerű reteszelésnek és kioldásnak köszönhetően az állítókar gyorsan leválasztható a kerékkarról. A kerék a Teres oldalán helyezkedik el, ami lehetővé teszi a szántást a táblahatár közvetlen közelében.

További nformáció + Kevesebb információ -
Perfektes Grenzpflügen (1) Teres_4+1_gesamt_AB425_oben_2_CMS

Tökéletes táblaszéli szántás

A támkerék a vázkeret oldalán van elhelyezve, hogy az ekével a táblahatár közvetlen közelében is lehessen szántani. Maximális munkaszélességnél a kerék a munkaszélességen belül helyezkedik el. A kerék már közepes munkaszélesség mellett is a gépen belül található. A táblaszéleknél vagy az akadályoknál történő talajművelés így még pontosabban végezhető.

További nformáció + Kevesebb információ -

Abroncsméret

A különböző abroncsméretek révén a támasztókerekek mindig optimálisan igazíthatók a gyakorlati igényekhez.

További nformáció + Kevesebb információ -

További linkek

További információk a talajművelésről itt érhetők el

Felkeltettük érdeklődését?

Adja meg elérhetőségeit*, és jelentkezünk Önnél:
* Elérhetőségeit kizárólag az Ön által megjelölt úton való kapcsolatfelvételre használjuk.