AW tömörítőhenger

Az AMAZONE AW tömörítőhengerek kiválóan alkalmasak vetés utáni hengerelésre nehéz és könnyű talajok esetén is. Ez akkor fontos, ha a vetéshez nem használtak optimális visszatömörítő egységet, mint pl. az AMAZONE gumigyűrűs hengert.

Freisteller AW tömörítőhenger

Az előnyök összesítve

A talajfelület teljes felületű rögtörése és a vetési felület visszatömörítése javítja a vízvezetést a csírák környezetében. Ez optimális kelést és a növényállomány jobb fejlődését biztosítja. A kihullott gabona és a gyomnövények kelése a tarlóhántás után a hengerelés révén lényegesen javul.

Ugyanakkor a talajban levő üregek csökkentésével sikeresen leküzdhetők a csigák is. A tavaszi hengereléssel helyreállítható a megfagyott gabonamaradványok talajzárása. Ezáltal csökkenthetők a fagyok okozta károk. Az AMAZONE tömörítőhengerek minden elérhető munkaszélességben rendelhetők Crosskill- vagy Cambridge gyűrűkkel. A hengerszegmensek és a hozzájuk tartozó szabadon mozgó közbenső gyűrűk egymástól függetlenül vannak csapágyazva, ez kiváló öntisztítást és tökéletes talajkövetést biztosít a teljes munkaszélességen. Az így elérhető nagy munkasebességek rendkívüli ütőerőt és alacsony bevetési költségeket eredményeznek. Az AW tömörítőhengerek tarlóhántáshoz, magágykészítéshez vagy kifagyott növényállomány hengereléséhez használható univerzális készülékek a professzionális mezőgazdasági üzemek számára.

Képernyőkép, 2019.07.08., 09:17:35

Teljesítménykalkulátor

Az Amazone teljesítménykalkulátor lehetővé teszi a főbb gazdaságossági adatok üzemeltetéstől függő kiszámítását befektetési döntések meghozatala előtt.

Pneumatikus vetéstechnika - előzetes

Bemutató kérése

Németországban és Ausztriában különleges szolgáltatásként lehetőséget kínálunk arra, hogy az ön által választott gépet szakértő munkatársaink az ön üzemében mutassák be önnek. Bemutató kéréséhez kérjük, használja a következő űrlapot.

További linkek

További információk a talajművelésről itt érhetők el

Felkeltettük érdeklődését?

Adja meg elérhetőségeit*, és jelentkezünk Önnél:
* Elérhetőségeit kizárólag az Ön által megjelölt úton való kapcsolatfelvételre használjuk.