Alapép | Vázkeret | Eszközök

Große Flexibilität (1) Cenius5003-2TX_Xtender2200_NewHolland_d0_tz_IMG_0868_d1_180809

Nagyfokú rugalmasság

Alapép Vázkeret Olyan időkben, amikor a műtrágyák ára folyamatosan emelkedik, a hatékony alapműtrágyázás kiemelkedően fontos. A talajműveléssel egybekötött lokális műtrágyázás egy olyan megoldás, amely a lehető legjobban biztosítja a növényeknek a számukra fontos tápanyagokat. A talajműveléssel egybekötött műtrágyázás mellett logisztikai érvek is szólnak a vetőgéppel történő műtrágyázással szemben, különösen, ha nagyobb mennyiségeket kell kihordani. A vetéstechnikai eszközök állásidői így elkerülhetők, és hatékonyabban használható ki a vetésre rendelkezésre álló időablak.

További nformáció + Kevesebb információ -
Hohe Schlagkraft (1) Cenius_6003-2TX-Super_XTender_Claas_d0_kw_G0112996_d1_150901.

Nagy hatékonyság

Az XTender 2200 l illetve 4200 l térfogatú, 50/50 % arányban osztható, túlnyomásos tartályokkal áll rendelkezésre. Attól függően, hogy műtrágyát vagy vetőmagot vagy kombinált kijuttatást kell megoldani, az XTender választhatóan egy, vagy két kihordóegységgel szerelhető fel. 2 és 400 kg/ha közti kihordási mennyiség érhető el.

További nformáció + Kevesebb információ -
Komfortable Bedienung (1) Cenius_6003-2TX-Super_XTender_Claas_d0_kw_0065_d1_150831

Kényelmes kezelés

Az elektromosan hajtott adagolás lehetővé teszi a vetőmagmennyiség egyszerű beállítását a traktor vezetőfülkéjéből, az előadagolást a tábla sarkaiban és gombnyomásra kalibrálható.

Extrafelszereltségként rendelhető a vetéstechnikából ismert TwinTerminal 3.0. További extrafelszereltség a kamerarendszer, valamint a LED-es munkavilágítás és a tartály belső világítása. Ezek jó megvilágítást biztosítanak sötétben, a kamera pedig lehetővé teszi, hogy a gépkezelő jól rálásson a traktorhoz kapcsolt gépre.

tartályhoz az alapfelszereltséghez tartozó létra és a megfelelő rakodórámpa segítségével nagyon jól hozzá lehet férni. A tartály nagy nyílásának köszönhetően a feltöltést is nagyon gyorsan és egyszerűen el lehet végezni.


„A fellépőt és a dobogót az AMAZONE praktikusan és biztonságosan alakította ki. A tartályfedél Big-Bag zsákokkal való feltöltéshez is kellően nagy és stabil.”
(„profi“ – AMAZONE XTender 4200 menetpróba · 11/2015)

További nformáció + Kevesebb információ -

Magas minőségű kivitel

Tartályként az AMAZONE mélyhúzott alaptartályt használ. A mélyhúzó eljárással előállított tartály előnye, hogy nincsenek sarkai, élei és nincsenek rajta hegesztési varratok sem. Ez biztosítja a műtrágya és a vetőmag folyamatos és egyenletes csúszását. A kiürülésérzékelők a tölcsér bal és jobb oldali garatcsúcsában ellenőrzik a töltöttségi szintet. A rendszer figyelmeztető jelzést ad a terminálon, amikor a műtrágya szintje eléri a minimális töltöttségi szintet.

További nformáció + Kevesebb információ -
Universell kombinierbar (1) XTender_4200_d0_st_3728_d1_150901

Univerzálisan kombinálható

Az XTender a súlypont szempontjából ideálisan rögzíthető a traktorra a hárompontos felfüggesztéssel keresztül (3/4N kategória). A vontatott gépet szintén szabványos, alsó függesztőkarral lehet az XTenderhez kapcsolni. A 3-as vagy 4N-es kategóriák közül választhat.

Az XTender-T saját futóművel rendelkezik, hogy mind az alsó függesztőkarhoz, a különféle vonószemekhez, a K80 gömbfejhez, mind az eszközhöz csatlakoztatható legyen. A függesztett gépekkel azonos rögzítési módok állnak rendelkezésre.

További nformáció + Kevesebb információ -

További linkek

További információk a talajművelésről itt érhetők el

Felkeltettük érdeklődését?

Adja meg elérhetőségeit*, és jelentkezünk Önnél:
* Elérhetőségeit kizárólag az Ön által megjelölt úton való kapcsolatfelvételre használjuk.