Felszereltségek

catros_11-2015-11.jpg

Egészen nehéz körülményekhez

A kiszáradt, kemény talajba történő behúzás elősegítésére extrafelszereltségként kiegészítő súlyok vásárolhatóak. Egy súlykészlethez négy darab 25 kg-os elem tartozik. Merev gépeknél a maximális pótsúly 200 kg, míg összecsukható hárompont-felfüggesztésű gépeknél és a (4 és 6 m közötti munkaszélességű) Catros-2TS típusok esetén 300 kg.

További nformáció + Kevesebb információ -
Schnell und wendig und mit viel Potential! (1) CatrosXL6003-2TS_MW_JCB_d0_kw_P7170819_d1_210816

Gyors, fordulékony és sok lehetőség rejlik benne!

A felhajtható és a középső futómű minden vontatott rövidtárcsa számára nagy fordulékonyságot és kiváló úttartást kölcsönöz. Gyorsan behajthatók 3 méteres szállítási szélességre, így minden vontatott rövidtárcsa rendkívül biztonságos a közúti közlekedésben.

A gyors vonulásért a gépek megengedett maximális sebessége 40 km/h. A 2TX futóművel ellátott gépeknél, valamint opcionálisan a 2TS futóművel szerelt nagy munkaszélességű gépeknél ez csak légfékkel lehetséges. Az országos közlekedési előírásokat be kell tartani!

További nformáció + Kevesebb információ -
Anhängung für jeden Traktor (1)UL_ANHAENGUNG_78102217_d1_210813

Vonószerkezet minden traktorhoz

Rövidtárcsáink esetén minden traktorhoz széles körben elérhetőek függesztett és vontatott kivitelben. A karimás megoldás lehetővé teszi a felfüggesztés egyszerű és gyors átcsavarozását. Az alsó függesztőkaros vonószerkezetnél gyorsan átalakítható a csatlakoztatási kategória. Ehhez mindössze a rögzítőcsapokat kell kicserélni. Így minden traktorhoz kiválasztható a megfelelő kapcsolószerkezet, mindegy, hogy 2., 3., 3-N, 4. vagy 4-N kategóriájú alsó függesztőkaros vonószerkezet, különböző vonószemek vagy K80 vonófejes kapcsolószerkezet van a traktoron.

További nformáció + Kevesebb információ -
Für ganz schwere Verhältnisse (1) Ballastierungsgewichte_001_d1_150925

Egészen nehéz körülményekhez

A kiszáradt, kemény talajba történő behúzás elősegítésére extrafelszereltségként kiegészítő súlyok vásárolhatóak. Egy pótsúlykészlethez négy darab 25 kg-os elem tartozik. Merev gépeknél a maximális pótsúly 200 kg, míg összecsukható hárompont-felfüggesztésű gépeknél és a (4 és 6 m közötti munkaszélességű) Catros+-2TS típusok esetén 300 kg.

További nformáció + Kevesebb információ -

További linkek

További információk a talajművelésről itt érhetők el

Felkeltettük érdeklődését?

Adja meg elérhetőségeit*, és jelentkezünk Önnél:
* Elérhetőségeit kizárólag az Ön által megjelölt úton való kapcsolatfelvételre használjuk.