További felszereltségek

Catros7003-2TX_d0_kw_5444_d1_16118_p501_kl_rdax_170x121.jpg

Szállítódoboz

A vonórúdra felszerelhető opcionális szállítódoboz további értékes tárhelyet kínál a Catros+-2TX gépen.

További nformáció + Kevesebb információ -
Crushboard – zur optimalen Saatbettbereitung (1) Catros7003-2TX_d0_kw_5454_d1_161116

Crushboard – a magágykészítéshez

A még jobb egyengetés és rögtörés elérése érdekében, opcionális Crushboard-ok állnak rendelkezésre a Catros-2TX és a Certos-2TX típusokhoz. Az extrafelszereltség révén például a durva rögök a szántás után széttörhetőek, és a magágy optimálisan előkészíthető. A mélységállítás fokozatmentesen mechanikusan történik. Opcionálisan kényelmes hidraulikus mélységállítás választható,, amely lehetővé teszi a pontos és fokozatmentes beállítást a traktor vezetőüléséből.

További nformáció + Kevesebb információ -

Központi zsírzóberendezés

További extrafelszereltségként az AMAZONE központi kenőrendszert kínál a pro-Paket felszereltségű Catros+, Catros+-2TX és Catros+ 12003-2TS típusokhoz. A zsírzás leegyszerűsítéséhez, alapmegoldásként a kézi központi kenőrendszer áll rendelkezésre. Ezen egy zsírzógomb segítségével jut el a zsír a gépen található összes kenési helyhez. Eközben további elosztók gondoskodnak a kenési helyek garantált ellátásáról. Ennek a rendszernek az előnye, hogy a zsírzóprést csak egy helyen kell felszerelni a gépre, és nem szükséges bemászni a trágyalével és talajjal erősen szennyezett gépbe.

A maximális kényelem érdekében elektromos központi kenőrendszer is rendelhető. Ez az összes kenési hely automatikus ellátásáról gondoskodik a pro-Paket felszereltségű Catros+ kompakt tárcsán. A karbantartási ráfordítás így egyértelműen csökken, és az üzembiztonság tovább javul. Az elektromos központi kenőrendszer kényelmes megoldást jelent a nagy területteljesítményű és szűk karbantartási időablakú professzionális üzemeltetéshez, mivel költséges leállási idők takaríthatók meg.

További nformáció + Kevesebb információ -
Anhängung, für jeden Traktor (1) Certos_Detail_004_d1_141204

Vonószerkezet minden traktorhoz

Kompakt tárcsáink esetén minden traktorhoz széles körben elérhetőek függesztett és vontatott kivitelben. A karimalemez lehetővé teszi a felfüggesztés egyszerű és gyors átcsavarozását. Minden traktorhoz kiválasztható a megfelelő kapcsolószerkezet, ezért mindegy, hogy II., III., III-N., IV., IV-N. vagy V. kategóriájú alsó függesztőkaros vonószerkezet, különböző vonószemek vagy K80 gömbfejes vonószerkezet van a traktoron.

További nformáció + Kevesebb információ -

További linkek

További információk a talajművelésről itt érhetők el

Felkeltettük érdeklődését?

Adja meg elérhetőségeit*, és jelentkezünk Önnél:
* Elérhetőségeit kizárólag az Ön által megjelölt úton való kapcsolatfelvételre használjuk.