Futómű | Vonórúd

Könnyű vontathatóság a maximális területteljesítményekhez

A 7 m, 8 m, illetve 9 m munkaszélességű Catros+-2TX vontatott gép alapfelszereltségéhez tartozik egy felemelhető középső futómű.

A Catros+-2TX gépek 510 mm átmérőjű csipkés vagy sima tárcsákkal vannak felszerelve, és így 5 – 14 cm közötti munkamélységeket tesznek lehetővé.

A Catros+-2TX munkamélység-beállítása szériafelszereltségként hidraulikusan végezhető el. A henger fokozatmentes beállítása a tárcsasor felfüggesztésének elfordulását eredményezi, aminek révén megváltozik a munkamélység. Emiatt a munkamélység beállításakor nincs szükség a mankókerekek átállítására.

További nformáció + Kevesebb információ -

Tökéletes munkaminőség

Mivel a Catros-2TX középső futóművének és a Catros-2TS hátsó futóművének súlya munka közben egyaránt teljes mértékben a tárcsákra hat, a tárcsák jó behúzása nehéz munkakörülmények esetén is biztosított.

További nformáció + Kevesebb információ -
Anhängung, für jeden Traktor (1) Certos_Detail_004_d1_141204

Vonószerkezet minden traktorhoz

Kompakt tárcsáink esetén minden traktorhoz széles körben elérhetőek függesztett és vontatott kivitelben. A karimalemez lehetővé teszi a felfüggesztés egyszerű és gyors átcsavarozását. Minden traktorhoz kiválasztható a megfelelő kapcsolószerkezet, ezért mindegy, hogy II., III., III-N., IV., IV-N. vagy V. kategóriájú alsó függesztőkaros vonószerkezet, különböző vonószemek vagy K80 gömbfejes vonószerkezet van a traktoron.

További nformáció + Kevesebb információ -
Certos_7001-2TX_Greendrill_Case_003_d1_141204_CMS

Gyors, fordulékony és sok lehetőség rejlik benne!

A felhajtható és a középső futómű minden vontatott rövidtárcsa számára nagy fordulékonyságot és nagyon jó úttartást kölcsönöz. Gyorsan behajtható a 3 m-es szállítási szélességre, így minden vontatható rövidtárcsa rendkívül biztonságos a közúti közlekedésben.

Légfékkel felszerelve minden vontatható rövidtárcsa esetén lehetséges a 40 km/h megengedett gyors szállítási sebesség.*


* A helyi közlekedési szabályokat be kell tartani!

További nformáció + Kevesebb információ -

További linkek

További információk a talajművelésről itt érhetők el

Felkeltettük érdeklődését?

Adja meg elérhetőségeit*, és jelentkezünk Önnél:
* Elérhetőségeit kizárólag az Ön által megjelölt úton való kapcsolatfelvételre használjuk.