Futómű | Vonórúd

Catros_12003-2TX_Claas_d0_kw_2957_d1_150827_CMS

Nagyobb kényelem!

A futómű nagy, 700/50-26,5 méretű kerekei gondoskodnak a gép nagyon jó úttartásáról. A maximális kényelem érdekében az AMAZONE opcionálisan választható elektromos központi kenőberendezést is kínál. A Catros+ 12003-2TS maximális ütőerejét az automatizált eszközkarbantartás biztosítja.

  • Catros+ 12003-2TS, 12,0 m munkaszélesség
További nformáció + Kevesebb információ -

Tökéletes munkaminőség

Mivel a Catros-2TX középső futóművének és a Catros-2TS hátsó futóművének súlya munka közben egyaránt teljes mértékben a tárcsákra hat, a tárcsák jó behúzása nehéz munkakörülmények esetén is biztosított.

További nformáció + Kevesebb információ -
Certos_Detail_004_d1_141204_CMS

Vonószerkezet minden traktorhoz

Kompakt tárcsáink esetén minden traktorhoz széles körben elérhetőek függesztett és vontatott kivitelben. A karimalemez lehetővé teszi a felfüggesztés egyszerű és gyors átcsavarozását. Minden traktorhoz kiválasztható a megfelelő kapcsolószerkezet, ezért mindegy, hogy II., III., III-N., IV., IV-N. vagy V. kategóriájú alsó függesztőkaros vonószerkezet, különböző vonószemek vagy K80 gömbfejes vonószerkezet van a traktoron.

További nformáció + Kevesebb információ -
Anhängung, für jeden Traktor (1) Certos_Detail_004_d1_141204

Vonószerkezet minden traktorhoz

Rövidtárcsáink esetén minden traktorhoz széles körben elérhetőek függesztett és vontatott kivitelben. A karimás megoldás lehetővé teszi a felfüggesztés egyszerű és gyors átcsavarozását. Így minden traktorhoz kiválasztható a megfelelő kapcsolószerkezet, mindegy, hogy II., III., III.-N, IV., IV.-N, V. kategóriájú alsó függesztőkar-felfüggesztések, különböző vonószemek vagy K80 vonógömbös kapcsolószerkezet van a traktoron.

További nformáció + Kevesebb információ -
Certos_7001-2TX_Greendrill_Case_003_d1_141204_CMS

Gyors, fordulékony és sok lehetőség rejlik benne!

A felhajtható és a középső futómű minden vontatott rövidtárcsa számára nagy fordulékonyságot és rendkívül jó úttartást kölcsönöz. Gyorsan behajtható 3 méteres szállítási szélességre, így minden vontatott rövidtárcsa rendkívül biztonságos a közúti közlekedésben.

Légfékkel felszerelve minden vontatható rövidtárcsa esetén lehetséges a 40 km/h megengedett gyors szállítási sebesség.*


*Az országos közlekedési előírásokat be kell tartani!

További nformáció + Kevesebb információ -

További linkek

További információk a talajművelésről itt érhetők el

Felkeltettük érdeklődését?

Adja meg elérhetőségeit*, és jelentkezünk Önnél:
* Elérhetőségeit kizárólag az Ön által megjelölt úton való kapcsolatfelvételre használjuk.