Alapgép | Eszközök

Scheiben_Bearbeitungshorizont_410feingezahnt_d1_181126_CMS

Nagy hatékonyság

A 24 fogazott tárcsa egyenként 410 mm-es átmérővel intenzív talajművelésről gondoskodik. A CombiDisc-kel 3 cm és 8 cm közötti munkamélységgel lehet dolgozni. A könnyű vontathatóságnak köszönhetően akár 15 km/h munkasebesség is lehetséges. A CombiDisc éppen a könnyű talajokon a forgóborona ütőképes és jó alternatívája.



A CombiDisc tárcsák előnyei:

  • Különlegesen sekély, mindössze 3 - 8 cm-es munkamélységű művelés
  • Magágykészítéshez optimális
További nformáció + Kevesebb információ -

CombiDisc tárcsák – extrém sekély, extrém könnyen vontatható

A 410 mm átmérőjű CombiDisc tárcsák ideális megoldást jelentenek extrém sima és intenzív talajműveléshez. A kis tárcsaátmérő célja a nagy tárcsafordulatszám, ami hatékony rögtörést garantál. A CombiDisc ráépített vetőgéppel kombinálva különösen könnyű és közepes talajon biztosít optimális magágyat.

További nformáció + Kevesebb információ -
CombiDisc_Detail_d0_kw_P3200180_d1_181120_CMS

Megbízható tárcsa felfüggesztés

Meredek állószögű tárcsák az optimális magágykészítéshez
A kétsoros tárcsaborona egység fellazítja, porhanyítja és elegyengeti a magágyat a vetőmag lerakása előtt. Az első tárcsasorban 14°-os, a hátsó tárcsasorban 12°-os szögben álló CombiDisc tárcsák meredek elrendezésűek, ami optimális egyengetést garantál a magágy számára. Konzerváló gazdálkodásnál kiegészítőleg a felszínközeli tarló jobban eloszlik és bekeverésre kerül. Ebben az esetben a tárcsa állása biztosítja a talaj-tarló keverék folyamatos átadását az első tárcsasorról a második tárcsasorra, és jó átkeverést eredményez.

További nformáció + Kevesebb információ -
Catros_Boden_Stein_Doppelscheiben_d1_181126_CMS

Tökéletes – a talajkontúr optimális követéséhez

Annak köszönhetően, hogy a tárcsák rugalmas gumituskókkal vannak a keretre párosan felfüggesztve, a tárcsák tárcsapáronként egyedileg képesek követni a talajegyenetlenségeket. A megoldásnak hála egyenetlen talajfelület esetén is egyenletesen sekély talajművelés végezhető. A tárcsák felfüggesztése egyúttal lehetővé teszi a nagy mennyiségű szerves anyag optimális áthaladását.

További nformáció + Kevesebb információ -
Catros_Detail_003_d1_111011_CMS

Biztonságos és teljesen karbantartásmentes!

Mindegyik tárcsa felfüggesztésénél a rugalmas gumituskók nemcsak a talajfelület kontúrvonalához való optimális alkalmazkodásra, hanem az egyes tárcsapárok túlterhelés elleni biztosítására is szolgálnak. Az erősre méretezett gumirugók nem igényelnek karbantartást, és hosszú rugóúton keresztül emelkednek ki, amely biztonságot nyújt számukra nagy kövek esetén is.



Minden részletében praktikus:

  • Az egyes tárcsaszegmensek talajkövetése túlterhelés elleni biztosítással, illetve kőbiztosítással
További nformáció + Kevesebb információ -
CombiDisc_KWM_d0_kw_P3200149_d1_190107_CMS

Beállítható nyom- és oldaltárcsák

A nyomsávokban és a széleken is optimális művelés és egyenletes magágy beállítása érdekében a CombiDisc külön állítható magasságú nyom- és oldaltárcsákkal rendelkezik.

További nformáció + Kevesebb információ -
Centaya_CombiDisc_Fendt_d0_kw_P9079177_d1_181128_CMS

Teleszkópos oldallemez

A teleszkópos oldallemez optimális csatlakozást biztosít, a közúti közlekedéshez pedig gyorsan, egyszerűen és szerszámok nélkül szállítási helyzetbe állítható.

További nformáció + Kevesebb információ -
Catros_Detail_dx_db_vlcsnap-2017-09-04-16h38m01s122_d1_170930_CMS

Mechanikus mélységállítás

A CombiDisc a mechanikus mélységbeállítással gyorsan és könnyen adaptálható az adott felhasználási körülményekhez. A függesztett rövidtárcsa mindig csak a feltétlenül szükséges mélységben dolgozik – ez üzemanyagot takarít meg.

További nformáció + Kevesebb információ -
CombiDisc_Detail_d0_kw_P3200168_d1_181127_CMS

Hidraulikus mélységbeállítás

Ezen felül kapható kényelmes hidraulikus munkamélység-állítás is, mellyel a beállítás egyszerűen és precízen elvégezhető a traktorból. A jól látható és nagyméretű skála a tájékoztatásul szolgál. Így a terület a lehető legsekélyebben, a fordulókban és a nyomsávokban pedig kényelmesen mélyebben is megmunkálható.

További nformáció + Kevesebb információ -
CombiDisc_Detail_d0_kw_P3200184_d1_181126_CMS

Traktornyom-lazító

Összetömörödésre hajlamos talajon vagy csökkentett munkamélység esetén érdemes az opcionális traktornyomlazítókat használni. Ezek fellazítják a letaposott nyomokat a gumiabroncsok mögött. A nyomlazítók helyzete vízszintes és függőleges irányban egyaránt állítható. Talajtípustól és a gép alkalmazási körülményeitől függően a nyomlazító különböző lazítószerszámokkal szerelhető fel. A túlterhelés elleni védelem egyenletes kioldási erőt biztosít minden pozícióban.

További nformáció + Kevesebb információ -

QuickLink – gyorsan kombinálható, rugalmasan alkalmazható

A CombiDisc a QuickLink gyorscsatlakozó rendszerrel néhány kézmozdulattal leválasztható, így a függesztett rövidtárcsa önállóan is alkalmazható magágykészítéshez.

További nformáció + Kevesebb információ -

Univerzális kezelőeszköz – A szerszám minden esetre!

Az univerzális kezelőszerszám ideális megoldást jelent, amellyel megspórolható a többféle szerszám keresgélésével és szállításával járó kellemetlenség. Mindegy, hogy a talajművelő készüléket vagy a vetőgépet kívántja beállítani, az univerzális kezelőeszközről kényelmesen tehet ezt meg.

További nformáció + Kevesebb információ -

GreenDrill 200 univerzális ráépített vetőgép

A GreenDrill ráépített vetőgép ideális megoldást jelent köztes termények vetéséhez és egyetlen munkamenetben való vetéshez. A GreenDrill vetőmagtartály térfogata 200 l. A vetőmag egyenletes elosztását a területen rázótányér biztosítja. A vetőmagtartály alatti adagolóterületen egy vetőtengely található, mely a vetőmag minőségétől és a kiszórási mennyiségtől függően normál vagy finom vetőkerekekkel van ellátva.


Előnyei

  • Köztes termények és apró vetőmagok vetése közvetlenül tarlóhántással vagy talajműveléssel együtt
  • Többféle adagolóhenger kapható
  • Széles felületű bedolgozás ütközőtányérral
  • Könnyű hozzáférés lépcsőkön keresztül
  • Modern kezelőszámítógép kétféle kivitelben
További nformáció + Kevesebb információ -

További linkek

További információk a talajművelésről itt érhetők el

Felkeltettük érdeklődését?

Adja meg elérhetőségeit*, és jelentkezünk Önnél:
* Elérhetőségeit kizárólag az Ön által megjelölt úton való kapcsolatfelvételre használjuk.