Catros, Catros+, CatrosXL vagy Certos? Használja a rendkívüli előnyöket!

Catros, Catros+, CatrosXL oder Certos (1) Catros_plus_5001_d3_7527_111011

Rendkívül alacsony üzemanyagigény

A Catros kompakt tárcsákkal munkavégzés közben gond nélkül haladhat 12 – 18 km/h sebességgel. Lehetővé teszik a nagyon magas területteljesítményt és minimumra csökkentik a szükséges munkaidőt. A sikeresség szempontjából ugyanakkor döntő jelentőségűek az üzemanyag-, kopóalkatrész- és javítási költségek is. E költségek megbízható meghatározása céljából az AMAZONE több éven keresztül közösen végezte a kísérleti méréseket a groß-umstadti székhelyű DLG tesztközponttal.

A Catros kompakt tárcsák valamennyi kísérleti mérés során rendkívül takarékosnak bizonyultak az üzemanyag-fogyasztás terén. Így tarlóhántáskor, 6 cm-es, közepes munkamélységgel – a talajtípustól és a terepviszonyoktól függően – csupán 4 l/ha körüli üzemanyagigényt állapítottak meg. Hasonlóan kedvezőek voltak a fogyasztási értékek magágykészítéskor is.


„Az AMAZONE 90 LE (66 kW) vonóerőigényt ad meg. Meg szerettünk volna erről meggyőződni, ezért szándékosan egy 106 LE (78 kW) teljesítményű, könnyű traktor mellett döntöttünk. Megfelelő elülső ballaszt mellett el voltunk ragadtatva, hogy az óránkénti tizenkét kilométeres munkasebességet még enyhe lejtő esetén is tartani tudtuk.”
(Agrartechnik · 2012. augusztus)

További linkek

További információk a talajművelésről itt érhetők el

Felkeltettük érdeklődését?

Adja meg elérhetőségeit*, és jelentkezünk Önnél:
* Elérhetőségeit kizárólag az Ön által megjelölt úton való kapcsolatfelvételre használjuk.