Vonórúd | Futómű

Stabil vonórúd

A Ceus gép karcsú vonórúdjának hála a fordulási sugár szántóföldön és közúton egyaránt minimális. Szabadon mozgatható vonórúdjával a Ceus még nehéz terepen is probléma nélkül követi a vontatót munkahelyzetben. A Ceus-2TX hidraulikus felső összekötővel ellátott vonórúddal van szerelve. Ez biztosítja a gép kényelmes kiemelését és lesüllyesztését. A merev Ceus-TX vonórúdja szintén keskeny, ám a Ceus-2TX géptől eltérően nem rendelkezik hidraulikus felső összekötővel. A mechanikus mélységtartás miatt erre nincs szükség.

További nformáció + Kevesebb információ -
Zuverlässige Anhängung für jeden Traktor (1) Anhängungen

Megbízható vonószerkezet minden traktorhoz

A Ceus géphez széleskörű és megfelelő rögzítési és csatlakoztatási lehetőségek állnak rendelkezésre bármilyen traktorhoz. A karimás megoldás lehetővé teszi a felfüggesztés egyszerű és gyors átcsavarozását. Az alsó függesztőkaros vonószerkezetnél ezenkívül a függesztési kategória is gyorsan megváltoztatható. Ehhez mindössze a rögzítőcsapokat kell kicserélni. Így minden traktorhoz kiválasztható a megfelelő vonószerkezet, legyen szó 3, 3N, 4, 4N kategóriájú alsó függesztőkaros vonószerkezetről, különböző vonószemekről vagy K80 golyós vonófejről.

További nformáció + Kevesebb információ -

Integrált futómű a kiváló fordulékonyságért

Nagyméretű kerekeinek köszönhetően az integrált TX középső futómű alacsony talajnyomás biztosít a szántóföldön. Kompakt kialakításának és a futómű központi elrendezésének hála a szűk kanyarok sem jelentenek problémát a fordulókban. Az optimális súlyeloszlás emellett kényelmes közúti szállítást is biztosít akár 40 km/h sebességig.

További nformáció + Kevesebb információ -

További linkek

További információk a talajművelésről itt érhetők el

Felkeltettük érdeklődését?

Adja meg elérhetőségeit*, és jelentkezünk Önnél:
* Elérhetőségeit kizárólag az Ön által megjelölt úton való kapcsolatfelvételre használjuk.