A 3 soros, 3 – 4 m munkaszélességű függesztett Cenius kultivátor sík tarlóhántásra vagy akár a termőréteg mélységében végzett talajlazításhoz is használható. A sokoldalú kapa- és hengerválasztéknak köszönhetően a gép szinte bármilyen helyi körülményhez hozzáigazítható.

Cenius_3003_Special_d0_ss_2675 _d1_170124_p50

Az előnyök összesítve

  • Sokoldalú használhatóság a sekély tarlóhántástól a termőréteg mélységi fellazításáig, a széles kapaaválasztéknak hála
  • Fokozatmentes mechanikus munkamélység-állítás vagy opcionálisan kényelmes beállítás a fülkéből, a teljesen hidraulikus munkamélység-állításnak köszönhetően
  • A C-Mix Special és a C-Mix Super kapaszárak túlterhelés elleni védelmének nagy kioldóereje kiváló művelési eredményeket szavatol a legkeményebb körülmények között is
  • Az egyengetőegység minden körülmények között optimális egyengetést végez, és opcionálisan a fülkéből hidraulikusan is beállítható, ami tovább növeli a kezelési kényelmet
  • A talajviszonyoknak megfelelő tömörítőhengerek optimális visszatömörítésről gondoskodnak

Termékvideók

Szükségünk van az ön beleegyezésére

Ezt a tartalmat egy külső szerver biztosítja. Ha aktiválja a tartalmat, akkor személyes adatokat dolgozunk fel, és sütiket állítunk be.

Cenius 3003 Super függesztett kultivátor
Cobra7000-2TX_Claas_d0_kw_DJI_0918_d1_220318 (2)

Mi már tudjuk, és Ön? Tegye próbára gépeinket a saját gazdaságában!

Próbálja ki az aktuális demós gépeink egyikét és győződjön meg a saját szemével az AMAZONE gépek munkaminőségéről! Lehetőség van saját traktorral való tesztelésre is.

SL_előzetes

SmartLearning mezőgazdasági technika

Gyakorolja számítógépén vagy táblagépén, interaktív tréningekkel a bonyolult AMAZONE talajművelő gépek kezelését önállóan és a tényleges használati időn kívül is.

Képernyőkép, 2019.07.08., 09:17:35

Teljesítménykalkulátor

Az Amazone teljesítménykalkulátor lehetővé teszi a főbb gazdaságossági adatok üzemeltetéstől függő kiszámítását befektetési döntések meghozatala előtt.

További linkek

További információk a talajművelésről itt érhetők el

Felkeltettük érdeklődését?

Adja meg elérhetőségeit*, és jelentkezünk Önnél:
* Elérhetőségeit kizárólag az Ön által megjelölt úton való kapcsolatfelvételre használjuk.