Adagolás | Szállítópálya

VarioControl – Richtig dosiert ist Ihr Saatgut Gold wert! (1) D9-3000-Detail_004_d2_d1_190920

VarioControl – Helyes adagolással a vetőmag aranyat ér!

Maximális pontosságú adagolás és leforgatás

Az adagolást a szállítási tulajdonságok és a hosszanti eloszlás tekintetében tovább optimalizáltuk. Ezt a 80 mm átmérőjű Control vetőkerék, valamint a hozzá kapcsolódó újratervezett fenéknyelv és adagolóház kombinációjával érjük el.

A bütykös vetőelemek nagy átmérője azt eredményezi, hogy a vetőmag az adagolás közben hosszabb útszakaszon különül el. Az egyenletes meghajtásról a fokozatmentes Vario hajtómű gondoskodik.

További nformáció + Kevesebb információ -

Vario hajtómű - fokozatmentesen állítható

A fokozatmentesen állítható és szaggatásmentesen futó Vario hajtómű a vetőmagot 400 kg hektáronkénti mennyiségtől egészen 1,5 kg hektáronkénti mennyiségig a legnagyobb pontossággal adagolja. Magától értetődően minden vetőmag, a repcétől, fűmagtól, gabonától kezdve a borsóig és a babig ugyanolyan pontossággal adagolható ki.

A Vario hajtómű emellett nem igényel karbantartást és egyszerűen kezelhető. A keverőtengelyt repce vetésekor egy rugós biztosítószeg kihúzásával lehet üzemen kívül helyezni. A gép néhány mozdulattal előkészíthető a kalibráláshoz.

További nformáció + Kevesebb információ -

Control vetőelemek

Az aprómag vetőkerék (narancssárga) és a normál vetőkerék (zöld) kombinációja 1,5 kg/ha és 400 kg/ha közti vetőmagmennyiség kijuttatását teszi lehetővé a vetőkerék cseréje nélkül. Az átállítás néhány mozdulattal történik.

További nformáció + Kevesebb információ -

Felkeltettük érdeklődését?

Adja meg elérhetőségeit*, és jelentkezünk Önnél:
* Elérhetőségeit kizárólag az Ön által megjelölt úton való kapcsolatfelvételre használjuk.