FTender fronttartály | Micro plus mikrogranulátum-szóró | GreenDrill 200-E

Frontanbaubehälter FTender (1) Centaya3000FC_Fendt_d0_kw_P8145767_d1_201106

FTender fronttartály – önálló ISOBUS-egység

Az 1600, illetve 2200 literes tartálytérfogatú FTender egységgel az AMAZONE egy univerzális, sokoldalúan használható fronttartályt kínál. Az FTender gépvezérlése ISOBUS-on keresztül történik. Segítségével a mellső felfüggesztésű tartály egyszerűen, magától értetődően és az ISOBUS-kommunikáció minden előnyével kezelhető. Az FTender működtetése komplett saját ISOBUS-elektronikával történik (önálló ISOBUS-egység). Az AMAZONE FTender sokoldalúan használható a legkülönfélébb ráépített gépeknél.

 • FTender 1600:  Térfogat (l): 1600 
  Tartály (m): egycsúcsos | Szállítórendszer: nyitott/zárt
 • FTender 2200:  Térfogat (l): 2200
  Tartály (m): egycsúcsos | Szállítórendszer: nyitott/zárt
 • FTender 2200C: Térfogat (l): 2200
  Tartály (m): kétcsúcsos | Szállítórendszer: zárt
További nformáció + Kevesebb információ -
Zweiter Einlauf für Fördergüter (1) Centaya3000FC_Fendt_d0_kw_P8135578_d1_201111

Második bemenet

Egy második szegmens-elosztófej opcionális használata révén a Centaya további lehetőséget kínál különböző anyagok (vetőmag, műtrágya) egyszerre történő kijuttatásához. Ahhoz, hogy egy másik kiszórandó anyagot ki lehessen juttatni ugyanabba a mélységbe, az adott anyagot el kell juttatni a csoroszlyákhoz. Ez RoTeC egytárcsás csoroszlyák esetén egy Y-csatlakozással történik. A TwinTeC duplatárcsás csoroszlyánál lehetőség van arra is, hogy a második kiszórandó anyag egy külön kimeneten át távozzon a csoroszlyánál.

További nformáció + Kevesebb információ -
Mikrogranulatstreuer Micro plus (1) Centaya3000FC_d0_kw_P8135529_d1_201111

Micro plus mikrogranulátum-szóró

A Micro plus mikrogranulátum-szóróval kis mennyiségű műtrágya adagolható közvetlenül a vetőmagra, annak vetése közben. A mikrogranulátum-szóró a vetőgép vetőcsövébe adagolja a műtrágyát. A műtrágya így a Single-Shoot eljárás révén a vetőmaggal együtt, a szállítópályán keresztül kerül a talajba.

A Micro plus egy központi elektromos adagolással rendelkezik a könnyen hozzáférhető 110 literes tartály alatt. A 195 mm-es átmérőjű betöltőnyílás egyszerű és gyors feltöltés tesz lehetővé. A mikrogranulátum-szóró vezérlése a vetőgép ISOBUS-szoftverén keresztül történik.

További nformáció + Kevesebb információ -
GreenDrill 200-E – Zwischenfruchtsaat und Untersaat (1) Centaya_Super_Greendrill_d0_cg_MG_0079_d1_170825

GreenDrill 200-E – köztes termény vetése és felülvetés

A GreenDrill univerzális ráépített vetőgép ideális megoldást jelent köztes termények vetéséhez és felülvetéshez mindössze egyetlen munkamenetben. A GreenDrill ráépített vetőgép rakodóstégén keresztül könnyen elérhető vetőmagtartálya 200 literes. A vetőmag innen közvetlenül a csoroszlyához juttatható vagy másik megoldásként (kijuttatás adott területre) ütközőlapok segítségével a teljes területen elosztható. A vetési pontot a magtakaró pálca elé vagy mögé lehet beállítani.

A gép vezérlésére az 5.2 kezelőterminál áll rendelkezésre. Ezzel működtethető a vetőtengely és a ventilátor is. A kalibrálás támogatására, valamint a haladási sebesség, a megművelt terület és a munkaórák kijelzésére választómenü is rendelkezésre áll. A vetőtengely fordulatszáma automatikusan igazodik a változó haladási sebességhez.

Előnyei: 

 • Köztes termények és apró vetőmagok vetése közvetlenül a tarlóhántással vagy talajműveléssel együtt 
 • Többféle adagolóhenger kapható 
 • Széles felületű bedolgozás ütközőtányérokkal vagy közvetlenül a vetőbarázdába
További nformáció + Kevesebb információ -

További linkek

Itt találhat további információkat a vetéstechnikáról

Felkeltettük érdeklődését?

Adja meg elérhetőségeit*, és jelentkezünk Önnél:
* Elérhetőségeit kizárólag az Ön által megjelölt úton való kapcsolatfelvételre használjuk.