Mellső tartály

Frontbehälter bis 2.000 l Behältervolumen (1) Avant_0043A

Max. 2000 liter tartálytérfogatú mellső tartály

Önkormányzó elülső tömörítőkerékkel vagy anélkül

További nformáció + Kevesebb információ -
lenkbare_Frontreifenpacker.jpg

FPS mellső vetőmagtartály elülső tömörítőkerékkel

Az elülső tömörítőkerekekkel a szabad sávokat lehet visszatömöríteni a traktor kerekei közötti részen. Mivel önkormányzással rendelkezik, a kanyarodás is könnyen megy.

További nformáció + Kevesebb információ -
avant-anbaurahmen_rdax_170x127.jpg

FRS mellső vetőmagtartály elülső felszerelő kerette

Tömörítőkerék nélkül az FRS mellső vetőmagtartály a fronthidraulikában marad. Szükség esetén a mellső tartály plusz súlyokkal terhelhető.

További nformáció + Kevesebb információ -
Behaelter_Hecksicht.jpg

Zavartalan kilátás előrefelé és hátrafelé

Mivel a mellső felszerelésű vetőmagtartály különösen széles és lapos, így az nem zavarja az előrefelé látást. Ugyanez érvényes a hátsó felszerelésű gépre, mivel a hátrafelé kitekintést nem akadályozza a vetőmagtartály.

További nformáció + Kevesebb információ -

Precíz adagolóhajtás

Egyszerű beállítás és kényelmes kalibrálás

A precíz, mechanikus adagolóhajtásnál a Vario hajtóművel együtt egy talajkerék biztosítja a vetőmagtartálynál az adagolóegység biztos meghajtását.

Választható felszerelésként rendelkezésre áll az AmaTron 3 elektromos vetőmag-mennyiségállítás is.

A tartályból a vetőmag kiürítése gyorsan, egyszerűen történik a gyorsürítő segítségével, amely jól hozzáférhető helyen van a tartályon.

A visszamaradó mennyiségek leürítéséhez egy tolózár nyílik ki és a tartály tartalma kiürül a kalibráló edénybe.

Az adagolóhengerek könnyen kicserélhetők a vetőmag-adagolóban. Így mindenfajta vetőmag és vetésmennyiség esetén, még nagy munkasebességek mellett is, biztosított a pontos és kíméletes, kifogástalan hosszanti eloszlású adagolás.

Az Avantnál az adagolóhajtásra az AmaTron 3 segítségével elektromos szabályozás is választható. A kalibrálás az elektromos hajtás segítségével kényelmes és teljesen automata. Az elektromos hajtás olyan további funkciókat kínál, mint pl. a vetőmag előadagolása a terület elején továbbá a vetőmagerősség növelése vagy csökkentése a munka során.

További nformáció + Kevesebb információ -
Optimale_Gewichtsveteilung_rdax_170x79.jpg

Optimális súlyeloszlás

A mellső tartály és a hátsó kombináció néhány perc alatt szerszám nélkül felszerelhető a traktorra. A vetőmag csövek a traktorra tartókkal együtt kerülnek, és az Avant leszerelése után is fenn maradhatnak. A mellső tartály vetőmag tömlői és a hátsó kombináció összekapcsolása gyorscsatlakozókkal történik. A mellső tartályt belefoglaljuk a fronthidraulikába, a hidraulika csatlakozókat a traktoron kell csatlakoztatni. Ugyanez történik a hátsó részen is: A forgó lazító rákerül az alsó függesztőkarra, a felső függesztőkart összekötjük és csatlakoztatni kell a hidraulika vezetékeket. Ezután már csak az adatkábelt kell gyorsan az AmaTron 3-hoz vinni és indulhat is a vetés.

További nformáció + Kevesebb információ -
avant-strassentransport_rdax_170x81.jpg

Kompakt az utakon

A hátsó kombináció közúti szállításhoz hidraulikusan 3 méternél kisebb szállítási szélességre és 3,7 méternél kisebb szállítási magasságra csukható össze.

További nformáció + Kevesebb információ -
Kamerasystem_rdax_170x101.jpg

Opcionális kamerarendszer

A mellső tartályra és a hátsó kombinációra opcionálisan felszerelt kamerarendszer áttekinthetetlen menetszituációkban is nagy biztonságról gondoskodik előrefelé és hátrafelé egyaránt. A nagy felbontású és tükröződésmentes monitor háttér-megvilágítású, és egyidejűleg két kamera képét is képes megjeleníteni.

További nformáció + Kevesebb információ -

Felkeltettük érdeklődését?

Adja meg elérhetőségeit*, és jelentkezünk Önnél:
* Elérhetőségeit kizárólag az Ön által megjelölt úton való kapcsolatfelvételre használjuk.