Elektronika | Terminálok | Szoftver

AmaTron3_A_rdax_170x124.jpg

AmaTron 3 kezelőterminál

Több gépet átfogó használhatóság

Az Avant vetőgépen az összes fontos funkció vezérlését át tudja venni az AMATRON 3 kezelő terminál. Ezek közé számítanak a munkafunkciók éppúgy, mint a gép beállításának funkcionális lehetőségei, pl. a kalibrálás.

Az Avant vetőgépen az összes fontos funkció vezérlését át tudja venni az AMATRON 3 kezelő terminál. Ezek közé számítanak a munkafunkciók éppúgy, mint a gép beállításának funkcionális lehetőségei, pl. a kalibrálás.

Az Avant elektromos adagolóhajtása egyszerű kalibrálási műveleteket és a vetőmagmennyiség egyedi módosítását teszi lehetővé. A kiterjedt elektrohidraulikus vezérlés az AmaTron 3-on keresztül lehetővé teszi az Avant munkavégzésének ellenőrzését és a gépi beállítások elvégzését.

A kezelőterminál kiegészítésképpen vezérli és ellenőrzi a művelőút-funkciókat. Ugyancsak ide tartoznak a nyomjelzők akadályelkerülésének átgondolt megoldásai. Az új Task Controller (feladatkezelő) segítségével a feladatok kényelmesen elkészíthetők az udvari PC-n, majd USB meghajtóval átvihetők a terminálra, ahol végrehajthatók. Az AmaTron 3 és az Avant képes Shape-kártya alapján felületek részfelület szerinti megmunkálásának elvégzésére. A munkasebesség regisztrálásához az útimpulzusokat radar értékeli ki.

További nformáció + Kevesebb információ -
GPS_Switch(1)_rdax_170x114.jpg

GPS-Switch az Avant vetőgéphez

A vetőmag pontos lehelyezése

A GPS-Switch rendszerek műtrágyaszóróknál és szántóföldi permetezőgépeknél elért sikere után most a vetés áll a fókuszban. Ennek során az elektromos adagoló be- és kikapcsolását GPS vezérli. Különösen nagyszámú fordulási folyamatot igény-lő kis területek esetén döntő cél a gépkezelő tehermentesítése, és a munkavégzés eredményének javítása.

A GPS-Switch a gép pozíciójától és a gépkezelő beállításaitól függően vezérli az Avant elektromos adagolójának be- és kikapcsolását. Ezáltal a 6 m széles Avantnál az egyik elektromos adagoló lekapcsolásával lehetségessé válik a 3 m-es féloldalas kapcsolás.

A gyakorlatban gyakran előforduló túl- és alulvetések a kritikus helyeken, mint a fordulókban és az ék alakú területeken, ezzel minimalizálhatók. A vetési ablak így a múlté. A gépkezelő teljesen a jármű vezetésére koncentrálhat, és az elöl függetlenül dolgozó eszközökkel tiszta átmenet érhető el.

Vetőmag-megtakarítás és produktívabb használat: A klasszikus eljárásnál a vetőgép kikapcsolása csak kiemelés után történik meg, így a talaj felszínére vetőmag kerül, ez azonban a GPS-Switch rendszer alkalmazásával elkerülhető. A kijuttatott vetőmag lehelyezése tehát jobb. Az AMAZONE RTK-pontosságot ajánl az optimális be- és kikapcsolási pontok elérése érdekében.

A jövő már ma jelen van: Egyre kedveltebbé válnak ezenkívül a vetési térképek, amelyek alkalmazásakor a vetési erősséget a kis térbeli adottságokhoz lehet igazítani a szántóföldön – mint dombok és mélyedések vagy talajeltérések. A Task Controller és a GPS-Maps az AmaTron 3 terminál külön felszereltségeként lehetővé teszik a vetési térképek egyszerű átültetését. A szabványos formátumok importálhatók, amit aztán a rendszer teljesen automatikusan megvalósít. Eközben a térkép grafikus megjelenítése a háttérben jó áttekintést nyújt.


GPS-Switch für Avant (1) GPS_Switch_Saetechnik_manuell_120907_1
Túl- vagy alul vetések GPS-Switch nélküli kézi kapcsoláskor. A készülék be- és kikapcsolása kézzel történik.
GPS-Switch für Avant (2) GPS_Switch_Saetechnik_Vorgewende_120918_1
Az elektromos adagoló pozíciófüggő automatikus be- és kikapcsolása GPS-Switch segítségével.








  1. Virtuális forduló
  2. Tábla, az alkalmazási térkép különböző vetőmagmennyiséghez lehetséges
  3. Megművelt terület
  4. Avant automatikusan és pontosan kikapcsol
További nformáció + Kevesebb információ -

Felkeltettük érdeklődését?

Adja meg elérhetőségeit*, és jelentkezünk Önnél:
* Elérhetőségeit kizárólag az Ön által megjelölt úton való kapcsolatfelvételre használjuk.