GreenDrill 501

GreenDrill 501 – Univerzális ráépített vetőgép 500 literes tartálytérfogattal

Kényelmes, rugalmas és pontos 

A GreenDrill ráépített vetőgép ideális megoldás köztes növények vetéséhez és alávetéshez, csupán egy munkamenetben. A GreenDrill ráépített vetőgép lépcsőfokokon keresztül könnyen elérhető vetőmagtartálya 500 literes. A vetőmag teljes területre történő elosztásáról a magtakaró pálcák elé helyezett ütközőtányér, vagy a csoroszlyák között elhelyezett vetőcsövek gondoskodnak. Lehetőség van arra is, hogy a vetőmagot a TwinTeC plus csoroszlyán egy második kimeneti nyíláson keresztül juttassa ki.


A GreenDrill előnyei:

  • Különböző adagolóhengerek érhetők el Széles felületű kijuttatás ütközőtányérral vagy a csoroszlyák között elhelyezett vetőcsövekkel 
  • Széles területre történő kijuttatás ütközőtányérokon, a csoroszlyák közötti vetőcsöveken vagy a TwinTeC plus csoroszlyán lévő második kimeneti nyíláson keresztül
  • Könnyen elérhető lépcsőfokokon keresztül 
  • Gépvezérlés ISOBUS-on keresztül 
  • Harmadik anyag kijuttatása – Triple-Shoot


ISOBUS gépvezérlés

GreenDrill 501 (5) Cirrus6003_GreenDrill_GD501_d0_kw_P5096339_d1_190812_2
A GreenDrill 501 teljesen integrált kezelése az AmaTron 4 ISOBUS terminálról

A GreenDrill a legkülönbözőbb módokon vezérelhető a neki helyet adó géptől függően. Ha a GreenDrill 501 egység például egy Cirrus gépen kerül elhelyezésre, akkor ISOBUS-egységként teljesen a Cirrus elektronikájába integrálódik. Ilyenkor a GreenDrill a második vagy harmadik vetőmagtartályként és adagolóként jelenik meg és kezelhető a gépvezérlő terminálon.


Precíz elektromos adagolás

GreenDrill 501 (6) Cirrus6003_GreenDrill_GD501_d0_kw_P5096303_d1_190809
Az adagolóhenger egyszerű cseréje

A vetőmag adagolását egy elektromos hajtású adagoló végzi. Az elektromos hajtásnak hála a vetési mennyiség egyszerűen állítható a traktor vezetőfülkéjébe szerelt ISOBUS terminálról. Másik lehetőségként e hajtás teljesen automatikusan is vezérelhető alkalmazási térképek alapján. Ezenkívül a kalibrálás egyetlen gombnyomással elvégezhető, az előadagolásra pedig a tábla sarkaiban kerülhet sor.

További nformáció + Kevesebb információ -

Felkeltettük érdeklődését?

Adja meg elérhetőségeit*, és jelentkezünk Önnél:
* Elérhetőségeit kizárólag az Ön által megjelölt úton való kapcsolatfelvételre használjuk.