Csoroszlyák | Magtakaró pálcák

Cayena_Zinken_auf_Griff.jpg

Fogásra álló kések

A Cayena keskeny TineTeC csoroszlyái „fogásra állnak” és belehúzzák magukat a talajba. Mivel a gép a traktor alsó függesztőkarára és a hátsó gumigyűrűs hengerre támaszkodik, a kések behúzása lefelé korlátozva van. Így – állandóan és a vetőmagtartály töltöttségi szintjétől függetlenül – biztosított a vetőmag pontos lehelyezési mélysége. A vetési mélység a két féloldali beállító-elemmel központilag, gyorsan és biztonságosan állítható be.

További nformáció + Kevesebb információ -
Cayena_22016-10-05.jpg

Keskeny és kemény

A rendkívül keskeny formájának köszönhetően a Cayena keményfém bevonatú csoroszlyái könnyedén behatolnak a talajba, és csak csekély mennyiségű talajt mozgatnak meg – ezáltal minimalizálják a vetés közbeni nedvességveszteséget. A keskeny csoroszlyaforma további jelentős előnyökkel jár: A Cayena vonóerőigénye alacsony, a csoroszlyák kopása pedig erősen csökken. A nagy, hat méteres munkaszélesség ellenére a Cayena üzemeltetéséhez elegendő 100 kW/136 LE traktorteljesítmény.

További nformáció + Kevesebb információ -
Noch härter – TineTeC HD (1)

Még keményebben – TineTeC HD

A még kisebb kopás érdekében ajánlott az opcionális TineTeC-HD kések használata. Az oldalsó felhegesztett szalagoknak köszönhetően a csoroszlya csúcsa még jobban védve van az idő előtti kopástól. A föld az oldalsó felhegesztett keményfém szalagok közé szorul, védve ezzel a késeket. Ezenkívül a Hardox profil csökkenti a vetőcső kopását és a dugulásra való hajlamot. Ez hosszú élettartamot biztosít, és jelentősen megnöveli a kések hasznos élettartamát.

További nformáció + Kevesebb információ -

Kis sortávolság, nagy áteresztő képesség

36 késes csoroszlya, 16,6 cm sortávolság – a Cayena alvázán három sorban és egymáshoz képest eltoltan elhelyezett csoroszlyák a szűk sortávolság ellenére nagy áteresztőképességet biztosítanak a növénymaradványok és a kövek számára.

További nformáció + Kevesebb információ -
Cayena_22016-10-22.jpg

Túlterhelés elleni védelem és kövekkel szembeni biztosítás

A csoroszlya talajkontúrhoz történő illesztését speciális gumirugó-elemek optimalizálják – nehéz talajon is. Egyidejűleg túlterhelés elleni és kőbiztosításként is szolgálnak és háromdimenziós késkitérést tesznek lehetővé. Az enyhe rezgések megszabadítják a késes csoroszlyát a szerves anyagoktól, de nincsenek káros hatással a vetőmag lehelyezési pontosságára.

További nformáció + Kevesebb információ -

Még nagy mennyiségű szalma és növénymaradvány esetén sem hajlamos az eltömődésre

A vetőmag-lehelyezés után az S ferde magtakaró pálcák laza talajjal befedik a vetőbarázdákat és elegyengetik a talajt. A magtakaró pálcák művelési intenzitása is központilag állítható be.

További nformáció + Kevesebb információ -

Felkeltettük érdeklődését?

Adja meg elérhetőségeit*, és jelentkezünk Önnél:
* Elérhetőségeit kizárólag az Ön által megjelölt úton való kapcsolatfelvételre használjuk.