A magtakaró pálcák

Die Striegel (1) Cirrus_6003-2_013_d1_170111_145pro

Ferde magtakaró pálca a RoTeC pro és a TwinTeC csoroszlyákhoz

A 10 mm vastag ferde magtakaró pálca ellenáll a kopásnak és kiváló magtakarásról gondoskodik. A ferde magtakaró pálca a nyitott vetőbarázdák betakarására és a talaj egyengetésére szolgál, és még nagy mennyiségű szalma esetén is eltömődés nélkül dolgozik. Az egyenként csapágyazott magtakaró pálcák követik a talaj egyenetlenségeit és egyenletes magtakarásról gondoskodnak.

S ferde magtakaró pálca
A 12 mm-es vastag S ferde magtakaró pálca még több kopóanyagot tartalmaz, és így a legnehezebb alkalmazási körülményeknek is ellenáll.

A magtakaró pálcák nyomását a pálcarugók előfeszítésével, mechanikusan lehet állítani. A pálcanyomás hidraulikus úton történő állítása esetén mindenekelőtt egy minimális és egy maximális értéket kell meghatározni csapok behelyezésével. Következésképpen a magtakaró pálcák nyomása és a csoroszlyanyomás menet közben egyidejűleg, gyorsan és egyszerűen a változó talajviszonyokhoz igazítható csupán egyetlen vezérlőszeleppel.


Görgős magtakaró a RoTeC pro csoroszlyához

Die Striegel (2) Centaya3000FC_Fendt_d0_kw_DJI_0325_d1_211108

A tömörítő görgősor kiegészítésképpen megnyomja a talajt a vetőbarázda felett, és így optimális csírázási feltételek jönnek létre. Ezt főként laza, száraz talajokon ajánljuk tavaszi vetésű növények vagy repce vetése esetén. Egy eróziócsökkentő, hullám formájú felületi profil keletkezik. A csoroszlya nyomása által külön beállítható magtakaró görgők ± 100 mm-es területen tudják követni a talaj kontúrját.


TwinTeC csoroszlyára szerelt magtakaró csoroszlyapálca

Die Striegel (3) Centaya_CombiDisc_Fendt_d0_kw_DJI_00991_d1_181228

A TwinTeC csoroszlya igény szerin egy közvetlenül felfüggesztett pálcás boronával is ellátható. A magtakaró csoroszlyapálca arról is gondoskodik, hogy a barázdák fölött laza legyen a talaj.


Előnyei: 

További linkek

Itt találhat további információkat a vetéstechnikáról

Felkeltettük érdeklődését?

Adja meg elérhetőségeit*, és jelentkezünk Önnél:
* Elérhetőségeit kizárólag az Ön által megjelölt úton való kapcsolatfelvételre használjuk.