Futómű és vonórúd

A súly a két nagy 700/50/26,5 méretű, nagy tapadási felületet biztosító abroncs révén optimálisan eloszlik a talajon, ami kíméli a talajt. A vontatott trágyatartály igénytől függően 2. és 5. közötti kategóriájú alsó függesztőkaros felfüggesztéssel, vonószemmel, vagy gömbfejjel szerelhető fel a traktorra. Az optimális súlyelosztás és a traktor vonóerejének javítása érdekében a vonórúd alapfelszereltségként további súlyokvan ellátva ballasztként. A vetőgép fel- és lecsatlakoztatásához, valamint a gép vízszintes beállításához a vonórúd alapfelszereltségként hidraulikahengerrel van ellátva. A vonórúdon az alapfelszereltség részét képező tömlőszekrény található, így a hidraulikatömlők és az áramcsatlakozások a Cart leszerelésekor tisztán és rendezetten felfüggeszthetők oda.

A hátsó oldalon az FDC alsó függesztőkaros felfüggesztéssel van ellátva, melyhez a vontatott vetőgép gyorsan csatlakoztatható.

Az FDC kocsiból és vetőgépből álló teljes fogat a hossza ellenére fordulékony a fordulóban, mellyel pontosan követhetők a nyomok.

Felkeltettük érdeklődését?

Adja meg elérhetőségeit*, és jelentkezünk Önnél:
* Elérhetőségeit kizárólag az Ön által megjelölt úton való kapcsolatfelvételre használjuk.