ED 12000-KR

ED 12000-KR (2) ED_12000_KR_1

Maximális területteljesítmény kedvező áron

Az ED 12000-KR szemenkénti vetőgép egy vontatott gépkombináció, amely három különálló vetőgépet egyesít a KR kapcsolókereten. Minden gép egy saját futóművön fut és nagyon rugalmasan tud illeszkedni az extrém talajegyenetlenségekhez. A kapcsolókeretes rendszert 180 kW (240 LE) osztályú traktorok húzzák. Vonuláskor vagy földvégi forduló esetén a három „Huckepack”-rendszerrel ellátott vetőgép kiemelésre kerül. A nagyon stabil nyomjelző jelöli a nyomot a vontató közepéhez és átkapcsolás esetén függőleges irányba felcsukódik.

A Classic és a Contour-vetőegység is elérhető. A kukorica felszereltséghez 70 és 75 cm-es sortávolság választható, cukorrépa vetéséhez 45 és 50 cm-es sortávolságok állnak rendelkezésre. A vetőegységek felügyeletét az AMASCAN+ fedélzeti számítógép biztosítja.

A szállításhoz a külső gépek a fővázhoz vannak fordítva. Behajtott állapotban a szállítási szélesség kb. 5,80 m. A gép működtetéséhez három kettős működésű vezérlőszelep szükséges.

A KR 12002 vontatott kapcsolókeret sokoldalú felhasználási lehetőségeket kínál, ezért különösen gazdaságosan használható. Alternatívaként a kapcsolókeret a D9 vetőgéppel, vagy a Catros rövidtárcsával szerelhető fel.

További linkek

Itt találhat további információkat a vetéstechnikáról

Felkeltettük érdeklődését?

Adja meg elérhetőségeit*, és jelentkezünk Önnél:
* Elérhetőségeit kizárólag az Ön által megjelölt úton való kapcsolatfelvételre használjuk.