ED 6000 Special

ED 6000 Special (1) ED6000-C_Einsatzbild_2_d1_170829

Az ED 6000 Special szemenkénti vetőgép választhatóan 1100 literes műtrágyatartállyal vagy anélkül érhető el. A vetőmagtartály minden esetben 60 l űrtartalmú. Csoroszlyaként a szántás utáni vetéshez alkalmas Classic-csoroszlya vagy a mulcsvetésre is használható Contour-csoroszlya áll rendelkezésre. A műtrágya kijuttatását választhatóan csúszócsoroszlyákon vagy a mulcsos vetésre alkalmas egytárcsás csoroszlyákon keresztül lehet elvégezni.

A traktor hidraulikájára és az elektromos rendszerekre vonatkozó követelmények nagyon alacsonyak. Például az ED 6000 Special esetében a ventilátort a kardántengely hajtja.

A magadagoló-hajtás, valamint a műtrágyaadagolás mechanikusan a talajkeréken keresztül valósul meg. A magadagolás felügyeletére és hektárszámlálóként az AmaScan+ szolgál.

Az AMAZONE a műtrágyatartállyal rendelkező ED 6000-C 8-soros gépet kínálja a gyökér alatti műtrágyázáshoz. Az ED 6000-et az AMAZONE cukorrépa, repce vagy szója vetéséhez tizenkét gépegységgel szereli fel. A szemenkénti vetőgépet opcionálisan két mikrogranulátum-szóróval lehet megrendelni.

További linkek

Itt találhat további információkat a vetéstechnikáról

Felkeltettük érdeklődését?

Adja meg elérhetőségeit*, és jelentkezünk Önnél:
* Elérhetőségeit kizárólag az Ön által megjelölt úton való kapcsolatfelvételre használjuk.