Pontos adagolás és egyszerű kezelés

Pontos adagolás és egyszerű kezelés (1)

A Fertiliser Delivery Cart FDC menetsebességtől függő permetlé-szivattyúval van felszerelve, amellyel 40 és 300 l/ha közötti kijuttatási mennyiségek adagolhatók nagyon pontosan. A pontos vezérlést az AmaSpray+ kezelő számítógép biztosítja. Akár 20 km/h-s munkasebességek is elérhetők. A Fertiliser Delivery Carts feltöltése egy különálló, motoros hajtású, 500 l/min töltőteljesítményű töltőszivattyúval történik.

A folyékony műtrágyát a szivattyú a tömlőkön keresztül a vetőgép csoroszlyáihoz juttatja. A trágyatömlők szabályosan elrendezettek, és védőköpeny védi azokat kőfelverődés és sérülések ellen. A folyékony műtrágya speciális kivezetésen keresztül kerül a vetőcsoroszlyánál kihordásra. A fordulóban való utáncsöpögés megakadályozása céljából mindegyik kivezetés saját csöpögésgátló membránnal van ellátva. Ezen kívül minden kivezetés a kiszórási mennyiségtől függően megfelelő méretű adagolótárcsával van felszerelve.

A folyadékkör kezelése nagyon egyszerű az AMAZONE növényvédelemből ismert, a gép bal oldalán elhelyezett kezelőpanel segítségével. A magas szintű rendelkezésre állást a folyadékkörbe beépített szívó- és nyomószűrők biztosítják, melyek kiválasztják a folyékony műtrágya szennyeződéseit.

További linkek

Itt találhat további információkat a vetéstechnikáról

Felkeltettük érdeklődését?

Adja meg elérhetőségeit*, és jelentkezünk Önnél:
* Elérhetőségeit kizárólag az Ön által megjelölt úton való kapcsolatfelvételre használjuk.