Precíziós adagolás

Avant_0042 36pro_CMS

Biztos lehet benne, hogy az AMADRILL+ vagy AMATRON 3 kezelőterminál segítségével végzett bevált elektromos magadagolás a vetőmagmennyiség pontos beállítását teszi lehetővé. Az Ön feladata mindössze a vetőmagmennyiség beállítása a kezelőterminálon, a gép kalibrálása és a megállapított tömeg bevitele a terminálba. A vetőmagmennyiség és a radarimpulzusok segítségével megállapított munkasebesség határozza meg azután az adagolóhenger hajtási fordulatszámait. Így a talajviszonyok változása esetén elkerülhetők a pontatlan vetésmennyiségek.

Durva, közepes vagy finom vetőmaghoz cserélhető adagolóhengerek állnak rendelkezésre – ez különböző vetőmagokhoz és vetési mennyiségekhez történő illesztést és ezáltal abszolút egyenletes adagolást, valamint a vetőmag kíméletes kezelését teszi lehetővé. Az összes adagolóhenger a vetőmagtartály töltöttségi szintjétől függetlenül nagyon gyorsan és szerszám nélkül cserélhető.

  1. 20 cm³ P l. repce, tarlórépa, lucerna esetén
  2. 210 cm³ P l. árpa, rozs, búza esetén
  3. 600 cm³ P l. tönkölybúza, zab, búza esetén

Finom vetőmaghoz, mákhoz, zöldtrágyához, kukoricához, napraforgóhoz, borsóhoz és babhoz opcionálisan további adagolóhengerek állnak rendelkezésre.

Die Präzisionsdosierung (2) Dosierwalze_7-5ccm_01_d1_140507_15pro

  1. 7,5 cm³-es adagolóhenger, Lenhez és mákhoz
  2. 120 cm³-es adagolóhenger, Zöldtrágya növények, kukorica és napraforgó számára
  3. 700 cm³-es adagolóhenger, Borsó és bab számára