KÉSZLETKISÖPRÉS

Keresse fel az Ön területi képviselőjét, látogasson meg minket a telephelyünkön vagy hívjon fel bennünket!

Tájékozódási segítség a szezon kezdetéhez

Használja a tájékozódási segédeszközt a szezon elején, hogy segítse a gép elindítását. A tájékozódási segédlet a gép kezelésével és beállításával kapcsolatos információkat tartalmaz a tökéletes munkaminőség elérése érdekében

Feliratkozás a hírlevélre

Iratkozzon fel az AMAZONE hírlevélre, hogy rendszeresen értesítést kapjon az aktuális termékinformációkról, rendezvényekről, akciós ajánlatokról és sok minden másról.

Az AMAZONE hírlevél természetesen teljesen ingyenes, és bármikor lemondható.

Az AMAZONEN-WERKE KFT. 2008 óta önállóan látja el hazánkban az AMAZONE gépek forgalmazását, szervizelését és alkatrész ellátását. Az ezidő alatt értékesített többezer munkagép megerősít minket abban, hogy a korrekt személyes kapcsolat, a magas szintű szerviz és a gyors alkatrészellátás alapvető fontossággal bír a mezőgazdaságban. Csak és kizárólag mindhárom összetevő megléte esetén érhető el az értékesítés folyamatos és tartós növelése. Cégünk minden munkatársa azon...

Agrárgépshow termékverseny díjeső 2024

Ismét sok termékünk részesült elismerésben a 2024 évi Agrárgépshow kiállítás keretében. Szeretettel várunk mindenkit január 24-27. között az „A” csarnokban.

Növényvédelem – UX Super vontatott permetező

DirectInject közvetlen befecskendezés és AmaSelect fúvókánkénti szakaszolás

Szükségünk van az ön beleegyezésére

Ezt a tartalmat egy külső szerver biztosítja. Ha aktiválja a tartalmat, akkor személyes adatokat dolgozunk fel, és sütiket állítunk be.

Profihopper önjáró kaszálógép

Elvágólag! Zöldfelületek ápolásához az AMAZONE a Profihopper 1250 SmartLine iDrive önjáró fűnyírót, valamint a Profihopper 1500 SmartLine nagy teljesítményű fűnyírót ajánlja.

FertiSpot a Precea szemenkénti vetőgéphez

Pontos műtrágya-kijuttatás: Mostantól a vetőmagok között szinkronizálva is, és minden Precea terméktípushoz - A FertiSpot rendszerrel a műtárgyamennyiség pontosan juttatható ki a vetőmag alá. A műtrágyamennyiség csökkentésére vonatkozó jogszabályi előírások miatt a kihívást a műtrágyák egyre hatékonyabb felhasználása jelenti.

Vetéstechnika – Precea szemenkénti vetőgép

Pontos kapcsolási pontok a vetőmag számára – MultiSwitch és MultiBoom

Vetéstechnika – Cirrus vontatott kombinált vetőgép

Vetés határok nélkül – MultiBin és MultiMap

Szükségünk van az ön beleegyezésére

Ezt a tartalmat egy külső szerver biztosítja. Ha aktiválja a tartalmat, akkor személyes adatokat dolgozunk fel, és sütiket állítunk be.

AMAZONE kompakt tárcsás borona Catros+ 7003-2 Pro & Holmer Terra Varriant 435

A hígtrágya optimális bedolgozásához önjáró járművekkel és nagyméretű hígtrágya tartálykocsikkal történő szórás esetén az Amazone az 5 és 6 m-es Catros+ függesztett kompakt tárcsás boronák mellett most a Catros+ 7003-2 Pro-t kínálja 7 m-es munkaszélességgel függesztett kivitlben. Továbbá elérhetőek a Catros+ 03-2TX Pro vontatott kompakt tárcsás boronák, 7 m - 9 m munkaszélességben.

7 év átrozsdásodás elleni gyártói garancia a ZA-V, ZA-TS és ZG-TS gépekre

A két terület tökéletes ötvözete – a katódos merítőfestés és a porfestés kombinációja. Legyen most myAMAZONE tag, és élvezze többek között az átrozsdásodás elleni garanciát! Az átrozsdásodás elleni gyártói garanciát a szerződéses jótállási időn belül lehet igényelni, amely általában az első használatbavételtől számított 12 hónap.

Mi már tudjuk, és Ön? Tegye próbára gépeinket a saját gazdaságában!

Próbálja ki az aktuális demós gépeink egyikét és győződjön meg a saját szemével az AMAZONE gépek munkaminőségéről! Lehetőség van saját traktorral való tesztelésre is.